WeTu Analytics

andBeyond Mnemba Island Lodge

Snorkelling (Included)

Snorkling är perfekt för dem som inte vill göra en dykackreditering men som med hjälp av en snorkel vill utforska de grundare korallreven, som ligger utanför Mnemba Island. En guidad snorkling erbjuds också mot en extra kostnad, som erbjuds av specialistdykmästare och Beyond's Mnemba Island, och omfattar säkerhetsprocedurer, utrustning, strömmar och föreslagna snorklingsplatser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scuba diving (Included)

Ön Mnemba har ett fullt utrustat dykcenter och erbjuder ett komplett utbud av dykaktiviteter. Om du är erfaren, kommer vår Dive Instructor att guida dig på fantastiska dyk runt Mnemba Atoll. Om du är nybörjare väntar vår instruktör på att introducera dig till en helt ny värld av mystik, underverk och skönhet!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sea kayaking (Included)

Utforska de varma vågorna i Indiska oceanen i total lugn och ro i en djuphavskajak byggd för två. Be en av Mnembas dykinstruktörer om en snabb handledning eller ge dig iväg med din partner på det lugna vattnet som skyddas av öns omgivande rev. Paddla längs stranden för att beundra de föränderliga funktionerna i strandlinjen eller ge dig ut i djupare vatten i hopp om att möta en pod med delfin eller några havssköldpaddor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stand up paddle boarding (Included)

Njut av en oförglömlig upplevelse på den lugna Indiska oceanen vatten på en stand up paddel ombord. Få några tips från våra expertinstruktörer innan du tar paddel i handen och monterar brädet för att bege dig ut i vågorna. Perfekt för det lugna vattnet utanför ön Mnemba, gör denna aktivitet att du enkelt kan glida genom vågorna samtidigt som du njuter av enastående utsikt över havsvattnet och Mnemba horisonten. Titta på delfin upptåg i närheten, spela i vågorna och vägleda dig genom graciösa svängar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scuba Diving Courses (Additional cost)

Lägg till ytterligare ett extraordinärt element till din strandsemester, få inblick i en stor undervattensvärld genom att lära dig att dyka. Med det stora utbudet av dykplatser nära ön, och lugna vatten är det den perfekta ön att lära sig att dyka eller förbättra dina färdigheter och bli en mästare dykare. Det finns över 14 dykplatser, några bara en 10 minuters upp till 60 minuters båtresa från ön. För mer erfarna dykare sjunker vissa dykplatser till djup på mer än 150 m. Med ett fullt certifierat PADI dykcenter finns det en mängd olika kurser som erbjuds - inklusive repetitionskurser och en tre dagars Open Water kurs för nybörjare. För dem med öppna vattencertifieringar, avancerade och specialiserade klasser erbjuds alla med lämplig internationell certifiering.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bubblemaker course (Additional cost)

Perfekt för yngre barn som vill njuta av en smak av dykupplevelsen, är denna kurs liknande struktur som Discover Scuba kursen men är begränsad till simbassängen djup. Kursen erbjuds barn över åtta år.

Ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private beach activities (Additional cost)

Ge efter för lockelsen av total isolering och låtsas att du är strandsatt på en öde ö, om än en där din personliga butler ständigt står till hands för att tillgodose alla dina önskemål! Du kan få en flyktig glimt av dina medgäster medan du lounger i det tropiska solskenet i din privata strand sala eller ta en lugn promenad runt ön. Men du kan också välja att göra det mesta av din ensamhet med en privat middag i en avskild skogsröjning eller njuta av den lätta intimiteten hos en sandslottsmiddag inställd på ljudet av vågorna som suckar på stranden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wellness Treatments (Additional cost)

Vila och slappna av
En lugnande behandling med hjälp av Healing Earth Pinotage Relax Oil. att återställa och föryngra kropp och själ. Att få lättnad för trötta, värkande muskler som gör att kroppen och själen kan återgå till perfekt jämvikt.

30min | 60min
45min | 90min

Detox
Healing Earth Pinotage Detox Oil appliceras med rytmiska slag och tryck för att stimulera cirkulationssystemet och förbättra eliminering av toxiner.

30min | 60min
45min | 90min

Djup vävnad Terapeutisk
Neuromuskulära och myofasciella frisättningstekniker används för att lindra smärta, förbättra postural obehag och muskelspänning. För ultimat lindring av värkande muskler!

30min | 60min
45min | 90min

Zanzi-kryddresan
Healing Earth har skapat en kraftfull aromaterapi kombination av kaffe, kanel, kryddnejlika och apelsin som tar dig till en minnesvärd Zanzi- kryddupplevelse.
Börjar med en energigivande och avgiftande kroppspackel som kommer att lämna din hud silkeslen och fräsch. Följt av lycksalig massage med vår kanel, kaffe och apelsinolja som kommer att stärka och ge energi åt huden. En unik och överseende upplevelse.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Jord efter sol behandling
Efter en lång dag i solen, kommer den lugnande Aloe Vera Gel kroppsmask svalna dig, följt av närande African Potatisbalsam för att ge näring och reparera huden, hjälpa till med dess återhämtning.

30min | 60min
45min | 90min

Healing Jord stillhet fotmassage
Vila, föryngra och återfukta dina trötta öfötter med denna lugnande fotmassage.

30 min
45 min

Healing jord kropp och återfuktande behandling
Använd en kroppsborste för att öka cirkulationen och samtidigt stimulera och förbereda huden för den djupt återfuktande och närande Kalahari Melon Body Balm.

30min | 60min
45min | 90min

Mnemba-stil Ka-Hunga
Hunga betyder ”helig kunskap” Jag inbjuder dig att uppleva Alohas heliga anda, genom denna unika flytande och rullande massageteknik som emulerar rytmen i havet över kroppen. Jordning och upplyftande.

Vänligen chatta med din terapeut för att ta reda på mer. Denna behandling måste också bokas i förväg

60 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Yoga (Additional cost)

Kanalisera din energi och öka din självmedvetenhet med en yogaklasser placerad mot bakgrund av ett klart hav. Klasser är rikliga och kan rymmas för att passa alla nivåer av upplevelser och föredragen stil. Ön har en internationellt kvalificerad yogainstruktör som kan ta privat- eller gruppklasser, som kan bokas i förväg eller när du anländer till ön.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deep sea fishing (Additional cost)

Det är en viljestyrka när gästerna testar sin styrka mot barracuda, makrill, kung fisk och marlin på en hel dag, djuphavsfiske äventyr.

Ytterligare kostnader tillkommer

Vissa Mer
Vissa Mindre

WILDchild programme

AndBeyond's WildChild-program, speciellt utformat för barn som besöker våra safaristugor och läger i Afrika, är fyllt med roliga, interaktiva aktiviteter som erbjuder möjligheter att lära sig och upptäcka nya upplevelser och kulturer. Djupt rotad i kärleken till den afrikanska busken skapar det inte bara en rad oförglömliga stunder för hela familjen utan skapar starka band mellan våra unga gäster, vår planet och dess folk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Mnemba Island Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor