WeTu Analytics

MSC Orchestra

L'Ibiscus

L 'Ibiscus ligger på däck 6, med sittplatser för 714 gäster, och är den övre huvudmatsalen, öppen för middag endast med fasta formella sittplatser. Menyn serverar amerikanska rätter, italienska rätter med medelhavssmaker och ett brett utbud av vegetariska rätter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Villa Borghese

Villa Borghese, en av fartygets två stora matsalar, ligger på däck 5 med plats för 720 gäster och är öppen för frukost, lunch och middag. Frukostmenyn innehåller en mängd typiska varma och kalla frukosträtter, medan lunch och middag är trerätters måltider och veganska rätter erbjuds också.

Vissa Mer
Vissa Mindre

4 Seasons

4 Seasons ligger akter från däck 13 och erbjuder panoramautsikt över havet och sittplatser för 250 gäster. Här erbjuds en à la carte-restaurang för Orchestra. Restaurangen är endast öppen för middag, och den italienska inspirerade menyn erbjuder ett bra urval av pasta, biffrätter och skaldjur. Reservationer rekommenderas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Shanghai

Den intima Shanghai restaurangen på däck 7 har plats för bara 68 gäster och serverar indiska, indonesiska, kinesiska, thailändska och japanska delikatesser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

La Piazzetta

La Piazzetta är en självbetjäningsbuffé och pizzeria som ligger på däck 13, med sittplatser för 349 gäster. Restaurangen öppnar tidigt och dagen börjar med en varm och kall frukostbuffé. Lunchen består av sallader, kött, fisk, pasta, varmkorv, hamburgare och mer, och pizzeria sektionen öppnar kl 3.00 till 7.00 när en middagsbuffé serveras, varar fram till omkring 3:30.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

MSC Orchestra

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor