WeTu Analytics

MSC Orchestra

Suites

Alla sviter har egen balkong och varje svit har en dubbelsäng som kan omvandlas till 2 enkelsängar på begäran. Rummen har luftkonditionering, gott om garderobsutrymme, ett badrum med badkar, interaktiv TV, telefon, minibar, värdeskåp och betald trådlöst internet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Balcony Stateroom

Balkonghytterna är utrustade med en dubbelsäng som kan omvandlas till 2 enkelsängar på begäran. Rummen har luftkonditionering, gott om garderobsutrymme, ett badrum med badkar, interaktiv TV, telefon, minibar, värdeskåp och betald trådlöst internet. Balkongutrymmen för gäster med funktionshinder eller nedsatt rörlighet finns också och är större i storlek.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean View Stateroom

Ocean View Hytter är alla utrustade med en dubbelsäng som kan konverteras till 2 enkelsängar på begäran. Rummen har luftkonditionering, gott om garderobsutrymme, ett badrum med badkar, interaktiv TV, telefon, minibar, värdeskåp och betald trådlöst internet. Ocean View Hytter för gäster med funktionshinder eller nedsatt rörlighet finns också och är större i storlek.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean View with Partial View Staterooms

Havsutsikt med delvis skymd hytter är alla utrustade med en dubbelsäng som kan konverteras till 2 enkelsängar på begäran. Rummen har luftkonditionering, gott om garderobsutrymme, ett badrum med badkar, interaktiv TV, telefon, minibar, värdeskåp och betald trådlöst internet. Ocean View med partiell vy hytter för gäster med funktionshinder eller nedsatt rörlighet finns också och är större i storlek.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interior Staterooms

De inre hytterna är utrustade med en dubbelsäng som kan omvandlas till två enkelsängar på begäran. Rummen har luftkonditionering, gott om garderobsutrymme, ett badrum med badkar, interaktiv TV, telefon, minibar, värdeskåp och betald trådlöst internet. Inredningsutrymmen för gäster med funktionshinder eller nedsatt rörlighet finns också och är större i storlek.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

MSC Orchestra

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor