WeTu Analytics

Radiance Of The Seas

Interior Staterooms

Inredning hytter finns i standard och stora storlekar, och vissa har en virtuell balkong. Tillgängliga hytter finns i båda storlekarna. Dessa rum rymmer upp till fyra gäster och har 2 enkelsängar som kan konvertera till dubbelsängar, eget badrum och bekväma bekvämligheter. Pullman sängar finns i hytter med tre eller fyra gäster.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean View Staterooms

Ocean View Hytter har fantastisk utsikt och 2 enkelsängar som konverterar till en kunglig king size-säng och ett eget badrum. Vissa rum har en egen balkong, och vissa rum har en soffa eller säng från Pullman. Varje hytt rymmer upp till fyra gäster. Tillgängliga Havsplatser finns också tillgängliga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Balcony Staterooms

Balkonghytterna är rymliga och rymmer upp till fyra gäster. Varje rum har 2 enkelsängar som konverterar till en kunglig king size-säng, och vissa har en Pullman säng och/eller bäddsoffa. Vissa rum har även plats för en hopfällbar säng eller en lekgård.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Suites

Svitklassen inkluderar sviter med 2 sovrum, juniorsviter, juniorsviter, juniorsviter, juniorsviter och Royal Suites. Royals Suites kommer med separata sovrum, speciella gästförmåner och bubbelpool badkar. De flesta sviter har egen balkong och vardagsrum, och alla har 2 enkelsängar som konverterar till Royal King size-sängar. Vissa rum har sängar med Pullman, och andra har plats för en hopfällbar säng och/eller Play Yard.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Radiance Of The Seas

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor