WeTu Analytics

Fugitives' Drift Lodge

Lodge room

(10 rum)

The Lodge är det mest lyxiga boendet som erbjuds och renoverades helt 2017. Rymliga och lyxiga stugor med eget badrum har privata verandor, luftkonditionering, och både inne- och utomhusduschar. The Lodge har en pool med fantastisk utsikt, och det är där Harford Library and Museum ligger. Vi har 2 uppsättningar rum som är interleading dvs rymmer 2 familjer som kräver interleading rum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guest House

(6 rum)

Fugitives' Drift lodge och Guest House ligger inne i Fugitives' Drift viltreservat på läppen av Buffalo River-ravinen, på en höjd av 3 450 meter.

Pensionatet har en befallande utsikt över toppen av Isandlwana, och av det grova landet som flyktingarna från striden var tvungna att korsa för att komma tillbaka över Buffalo River till Natal.

Pensionatet var en gång hem för herr och fru Potgieter som förevigades i Gillian Rattray prisbelönta bok, ”Årets vår”. Denna gamla bondgård har ändrats och utgör nu den mest charmiga sittplatsen och matsalen. De ursprungliga verandorna har behållits och det finns en härlig uteservering. Det finns 6 superior tvåbäddsrum med eget badrum, alla med utsikt över trädgården, som har ett överflöd av fågelliv i den. Vi har även två rum för guider och chaufförer. Pensionatet har en stor pool; också med spektakulär utsikt över slätten.

Gästerna på pensionatet kan delta i våra världsberömda turer till slagfälten Isandlwana och Rorkes Drift. För mer information, följ fliken ”Battlefield Tours” på hemsidan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Kwa George

(1 rum)

Denna lilla stuga ligger på tomten till Umzinyathi Farmhouse; passande namnet ”Kwa-George” vilket betyder, ”Place of George” på zulu-språket. Kwa-George består av ett enkelt tvåbäddsrum, ett eget badrum med dusch och veranda. Om du bestämmer dig för att ta detta boende måste du resa till och från lodgen eller pensionatet för måltider samt turer (en 5-10 minuters bilresa).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Umzinyathi Farm House

(1 rum)

Gården är en charmig sten- och korrugerad takbyggnad byggd på 1920-talet och var hem för George Buntting, som var expert på Anglo-Zulu-kriget. Gården ligger högst upp i reservatet och har en underbar utsikt över Isandlwana. Den har 3 sovrum med eget badrum (King, Queen och tvåbäddsrum), ett vardagsrum med öppen spis, en matsal och ett kök. Även om boendet är självhushåll kan du välja att äta några eller alla måltider på lodgen mot en extra kostnad. Om du bestämmer dig för att ta detta boende, måste du resa till och från lodgen eller pensionatet för turer och/eller måltider (en 5-10 minuters bilresa).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Fugitives' Drift Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor