WeTu Analytics

Drostdy Hotel

Swimming Pools

Tre kristallklara pooler — en stor pool, en på Ferreira Suites och en på Kromm Cottages, inbjuder dig att svalka dig eller varva ner.

Gästerna är välkomna att använda solstolar, parasoller och handdukar som tillhandahålls. Poolerna lyser upp på natten, vilket ger möjlighet till ett atmosfärisk dopp under stjärnorna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Africology Spa

Komplett avkoppling väntar på detta klassiska och sofistikerade spa. Naturliga, miljövänliga produkter och ett urval av föryngrande behandlingar gör Afrikologins upplevelse till en autentisk glädje.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Wine Shop

Sydafrika är känt för sina utmärkta viner. Den nyöppnade vinbutiken på Drostdy Hotel serverar stolt viner, bland landets bästa, som produceras av familjen Rupert och säljer de flesta av dessa till källardörrpriser. Även om den är modern, kompletterar butiken den historiska miljö där den ligger.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Camdeboo National Park

Camdeboo National Park omger nästan helt staden Graaff-Reinet, som sträcker sig från söder om Sneeuberg bergskedjan till Pearston och Murraysburg. Ordet “Camdeboo” kommer från Khoi-språket och betyder “grön pool”. Lämpligen lever reservatet upp till sitt namn med sin underbara natursköna skönhet. Det är hem för ett brett spektrum av vilda djur och fåglar, inklusive 43 däggdjursarter och 250 fågelarter. Djur som regelbundet ses inkluderar steenbok, springbok, blesbok och svart gnuggel, bland andra. Intressant nog har ett antal fossiler upptäckts i området. Reservatet är också välkänt för sin natthimmel som erbjuder några av de bästa stjärnorna i världen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Valley of Desolation

Ödelsdalen — 14 kilometer från Graaff-Reinet — är ett utsökt geologiskt fenomen som kännetecknas av rena klippor och pelare av dolerit som stiger upp till 120 meter från dalens golv. Detta är resultatet av många år av vulkaniska och erosiva krafter. Denna hisnande attraktion kan absorberas med bil, under vandringar längs markerade stigar eller på picknick platser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Helicopter Tours

FlykaRoo Air Services är Graaff-Reinets första helikopterchartertjänst som tar gästerna på oförglömliga resor i himlen och erbjuder fågelperspektiv över staden och dess fantastiska natur. Olika natursköna och charterflygalternativ finns tillgängliga, inklusive halvdagsutflykter, destinationpicknick och rundresor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Town Tours

Ett av de bästa sätten att utforska Sydafrikas fjärde äldsta stad, den dagliga guidade vandringsturen tillåter besökare att utforska de mest fascinerande höjdpunkterna i Graaff-Reinet, inklusive ett antal nationella monument, på en och en halv timme. Turnén inleds vid Graaff-Reinet Tourism Office, som ligger i det gamla biblioteksmuseet, på hörnet av Church Street och Somerset Street. Det erbjuder utmärkta fotomöjligheter och chansen att få insikt från en kunnig guide.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Drostdy Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor