WeTu Analytics

Great Migration Camps

5-stjärniga upplevelser av vilda djur
Great Migration Camps mobil fokuserar på upplevelsen av att vara i busken och stöta på vilda djur. Det viktiga är gjort riktigt bra: förstklassig vägledning med omfattande kunskap om terräng, geologi, historia, geografi, miljö och fåglar och djurliv, pålitliga fordon och avlägsna och intima campingplatser. Dina vardagliga behov lämnas inte åt slumpen - gott kaffe, kallt öl, varma duschar, sköna sängkläder och god hälsosam mat tillagad över öppen eld bidrar till oförglömliga upplevelser.

GMC är mobil

Precis som gnuggan migrerar GMC-mobillägret enligt tecken och symtom på livet i busken - att hålla sig i samklang med den naturliga miljön, väderförhållandena och där besättningarna samlas. Lägret är tillräckligt litet och rörligt för att flytta plats på en dag och vi kan åka vart som helst - från norra Serengeti till Mkomazi NP och vidare.

Serengeti - Efter den stora Wildebeest Migration

I Serengeti National Park följer Great Migration Camps Mobile den gnobest migrationen i mikroskala, vilket garanterar migrationsiakttagelser och erfarenheter. Wildebeest migrerar året runt, rör sig i ett cirkulärt mönster som omfattar det större Serengeti/Mara ekosystemet och kommer att omfatta NCA, Serengeti, omgivande reserver, Masai Mara National Reserve och Mara Triangle.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Great Migration Camps

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor