WeTu Analytics

Great Migration Camps

Meru Migration Tents

Tält boende
Sova under Serengeti Stjärnor. GMC mobil har 5 vattentäta, slitstarka kupol formade duktält, som erbjuder dubbla eller dubbla beläggning upp till 10 kunder. Varje tält är tillräckligt högt för att stå upprätt. Det finns en främre markis, sidofönster och en inre ventil och myggnät. Otroligt bekvämt varmt och slitstarkt linne med Masai Shukas. Super tjocka minnesskummadrasser och kuddar för en stor sömn - bättre än hemma. Handdukar ingår. Solar lykta tillhandahålls.

Blutioner
Varje morgon kommer varmvatten till tältet för tvagning i ditt privata handfat. Inget av tälten är en-suite. Vi använder oss av en biokemisk toalett — som den som används vid vandring på berget eller en båt med pumpspolsystem. Den har ingen lukt. Vårt utomhusbruk har två gravitationsmatade duschkabiner för ångande varma duschar varje kväll. BÄSTA dusch i busken.

Mat och dryck
Great Migration Camps Mobile erbjuder 3 måltider per dag. Huvudrätt för middagar består vanligtvis av kött grillat över öppen eld, stärkelse eller spannmål & grönsaker och/eller sallad. Bröd bakas dagligen. Vi erbjuder rent filtrerat vatten och det finns en cash bar för alkoholhaltiga drycker och läsk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Great Migration Camps

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor