WeTu Analytics

Great Migration Camps

Migration Game Drives - Unlimited

Spelenheter på en hel dag eller 2 x halvdag

Vårt helt mobila, självförsörjande och miljövänliga läger ligger i Serengeti, beroende på vilken tid på året och scenen och platsen för migrationen, vilket ger dig en frontrad som är inställd på en av Moder Natures största evenemang. Det var vetenskapsmannen Anthony R. E. Sinclair som beskrev Serengeti som “världens största djurregion” och Great Migrationsläger är skickligt positionerat för att ta dig rakt in i hjärtat av den.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Classic Safari Game Drives - Unlimted

Spelenheter på hela dagen eller 2 halvdag

Wildlife rör sig fritt i Serengeti-Masai Mara ekosystem, ständigt återskapa en tidlös naturlig cykel. En av höjdpunkterna i de flesta besök på Serengeti är djurlivet drivenheterna och Serengeti är känd för sin vandrande gynda, sin täta lejonbefolkning och sina goda fågelskådningsmöjligheter.

Serengeti är ett enormt område och det är praktiskt taget omöjligt att utforska hela nationalparken på några dagar - och du bör inte försöka. Avstånden är långa och vägarna kan vara grova så förvänta dig massor av “afrikansk massage” längs vägen. Serengeti NP är en plats för överflöd - slätter spel, hyena, schakal, gepard, flodhäst, giraff och många fler.

Det finns en god chans att se “Big Five” - förutom kanske den svårfångade och sällsynta svarta noshörningen. Vi letar definitivt efter Little Five (myrlejonet, leopardsköldpaddan, elefantkarlen, noshörskalbaggen och buffelvävaren), den fula fem (hyena, gädde, gam, vårtog och marabou storken), den Blyg Five (meerkat, aardvark, piggynen, aardwolf och fladderöräven), och gör vårt bästa med Impossible Five (aardvark, Cape mountain leopard, pangolin, flodkanin och vitt lejon) - även om inte alla av dem finns i Serengeti!

Alla spelenheter är i en 4x4 med ett popup-tak för visning och varje gäst har en fönsterplats.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Balloon Safaris

Safari från himlen!

Res dig före solen och förbered dig för att ta fart på en spännande luftballongflygning i början av gryningen. Du kommer att stiga upp mot himlen när solen går upp i ett kalejdoskop av färg. Du flyter i en stor vävd korg, fast fastsatt på en färgstark ballong, och regisserad av en erfaren pilot ovanför de stora slätterna eller längs flodflygbanan. Efter landning, njut av en läcker buske frukost.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Meals

På morgonen och senare på eftermiddagen kan du åka runt eller över tre timmar, eller till och med förlänga hela dagar för att inkludera måltider i busken som picknick luncher. Bush lunch är alltid packad i fordonen som du aldrig vad du kan stöta på längs vägen.

Att använda sig av offentliga lokaler, säkra platser och skuggiga träd, lunch är en avslappnad affär och en bra tid för fågelskådning och lära sig om den stora migrationen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birding

Vi älskar fågelskådning. Ta med kikare, fågelbok eller fågel app - det senare är bäst för fågelsamtal identifiering. Ekosystemet Serengeti-Mara har mer än 500 fågelarter registrerade. Fågelskådning i Serengeti är bra året runt. Östra Afrikas skogar, sjöar och savanner vimlar av fåglar, inklusive en svit av Serengeti endemiker.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Photographic Safaris

Serengeti är ett mycket stort och stort ekosystem. De flesta besökare bara expereince ett litet hörn av denna stora reserv. Stora Migrationsläger ägare Carel Verhoef, har utforskat praktiskt taget varje hörn och drivit varje väg, förstå de subtila förändringarna i detta anmärkningsvärda ekosystem. Han är migrationsexpert, känner till hemliga platser och är själv fotograf och ser till att han tar dig till rätt plats vid rätt tidpunkt för bästa djurliv möjligheter med rätt ljus. Skottet är upp till dig!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Great Migration Camps

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor