WeTu Analytics

Ganges Voyager

Signature Suite

Signature Suite ligger på huvuddäcket och är en perfekt tillflyktsort med mer än 260 kvadratmeter boyta med två dubbla eller en queen size-säng. Sittplatsen har glasdörrar från golv till tak. Sviten Signature är inredd med indigo handschabloner, en väggmålning av ett bodhiträd och fina trämöbler.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Colonial Suite

Colonial Suite ligger på övre däck och erbjuder en elegant boyta på över 260 kvadratmeter. Rummets varma och inbjudande färger, handmålade stenciler, pittoreska tryck gjorda av konstnärer som reste längs Ganga och bekväma sittplatser erbjuder vila och komfort under din resa. Badrummen i Colonial Suite erbjuder rymliga duschar med förstklassiga badprodukter, badrockar och badlakan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Heritage Suite

Heritage Suite ligger på fören på övre däck och erbjuder 280 kvadratmeter med enastående panoramautsikt över de landskap som ligger framför dig. Som gäst på Heritage Suite har du en intim balkong med glasdörrar från golv till tak. Denna svit har en utsökt himmelssäng, persiska mattor och lyxiga sittplatser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Viceroy Suite

Viceroy Suite ligger mitt i skeppet på övre däck och erbjuder en kunglig miljö, utformad för den mest kräsna resenären. Sviten Viceroy är inredd i en överdådig kolonial indisk inredning och har mer än 360 kvadratmeter boyta, inklusive en fint utformad dagsäng, persiska mattor, utskrifter av pittoresk utsikt över Ganga, handstencilerade väggar och ett rymligt badrum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Maharaja Suite

Maharaja Suite ligger på övre våningen och är den lyxigaste och rymliga sviten ombord. Här finns mer än 400 kvadratmeter boyta. Med endast en ombord, denna verkligt unika svit handstencilerade väggar, persiska mattor, teakgolv från Burma och koloniala utskrifter av pittoreska landskap, monument och liv längs Ganga. Daglig butlerservice och middag på rummet erbjuds på begäran.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ganges Voyager

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor