WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

Det eleganta ökenlägret (ingår i den eleganta samlingen)

Det eleganta ökenlägret

Dramatiskt landskap, Lugn och själ

Omgiven av de majestätiska tsarisbergen, platta grus slätter och inselbergs i Namib öknen och ligger bara 45 km från Sesriem, porten till Sossusvlei är Elegant Desert Camp!

Bestående av 10 individuella badrum tält i harmoni med naturen, erbjuder detta avskilda lilla läger vår gäst en värld av stora utrymmen, oändliga horisonter och robusta bergshöjder. Den fullständiga lugnet och den extraordinära klarheten i ljuset gör detta område till ett av Afrikas mest övertygande landskap.

Custom build 85 kvm Canvas Tents omsluter gäster i ren avskildhet, komplett med en utsiktsdäck, en inomhus- och utomhusdusch, rymligt badrum och en minibar som tillhandahålls av Elegant Desert Lodge i form av en cool låda. Vår Rock Pool på toppen av berget med ett stort soldäck erbjuder de mest utsökta vyer och landskap.

Du har möjlighet att flytta ut sängen för att sova under stjärnorna. Och vakna naturligt till det vackraste landskapet! Kuslig tystnad, lugn, känsla av själfullhet och orörda landskap gör detta läger speciellt unikt! Lägret är helt utanför elnätet med sina egna vatten- och nätaggregat.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Elegant Desert Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor