WeTu Analytics

The Elegant Desert Eco Camp

Ekolägret Eco Eco Eco Eco

Dramatiskt landskap, lugn och själ

Omgiven av de majestätiska Tsaris bergen, platta grusslätter och inselbergs i Namib-öknen och ligger bara 45 km från Sesriem, porten till Sossusvlei är The Elegant Desert Eco Camp!

Bestående av 10 individuella en-suite tält i harmoni med naturen, erbjuder detta avskilda lilla Eco Camp vår gäst en värld av stora utrymmen, oändliga horisonter och robusta bergshöjder. Den fullkomliga lugnet och den extraordinära ljusets klarhet gör detta område till ett av Afrikas mest övertygande landskap.

Custom build 85sqm Canvas Tents kuvert gäster i ren avskildhet, komplett med en utomhus visning däck, en inomhus och utomhus dusch, rymliga badrum och en minibar som tillhandahålls av Elegant Desert Lodge i form av en cool låda. Vår Rock Pool på toppen av berget med en stor sun downer däck erbjuder de mest utsökta vyer och landskap.

Du har möjlighet att flytta ut sängen för att sova under stjärnorna. Och vakna naturligt till det vackraste landskapet! Kuslig tystnad, lugn, känsla av själsfullhet och orörda landskap gör detta Eco Camp speciellt unikt! Lägret är helt utanför nätet med sina egna vatten- och nätaggregat.

Omtänksamma inslag i tälten och välutbildad personal kommer att bidra till en verkligt minnesvärd upplevelse på The Elegant Desert Eco Camp!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Elegant Desert Eco Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor