WeTu Analytics

Elegant Desert Camp

The Elegant Desert Eco Tented Camp

(10 rum)

Omgiven av de majestätiska Tsarisbergen, platta grusslätter och inselbergs i Namib-öknen och ligger bara 45 km från Sesriem, porten till Sossusvlei är The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Bestående av endast 10 individuella en-suite tält i harmoni med naturen, erbjuder detta avskilda lilla Eco Camp vår gäst en värld av stora utrymmen, oändliga horisonter och robusta bergshöjder. Den fullkomliga lugnet och den extraordinära klarheten i ljuset gör detta område till ett av Afrikas mest övertygande landskap.

Custom build 85sqm Canvas Tents kuvert gäster i ren avskildhet, komplett med en utomhus visning däck, en inomhus och utomhus dusch, rymliga badrum och en minibar tillhandahålls av Elegant Desert Lodge i form av en cool låda. Vår Rock Pool på toppen av berget med en stor sun downer däck erbjuder de mest utsökta vyer och landskap.

Du har möjlighet att flytta din säng ut för att sova under stjärnorna. Och vakna naturligt till den vackraste naturen! Eyry tystnad, lugn, en känsla av själfullhet och orörda landskap gör detta Eco Camp speciellt unikt! Lägret är helt utanför nätet med eget vatten och nätaggregat.

Omtänksamma detaljer i tälten och välutbildad personal kommer att bidra till en verkligt minnesvärd upplevelse på The Elegant Desert Eco Tented Camp!

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Elegant Desert Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor