WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

höjdpunkter

Qorokwe gränsar till det berömda Moremi Game Reserve, känd för sitt produktiva djurliv; dess produktiva djurobservationer beror på dess blandning av livsmiljötyper som ligger mellan dess västra och östra gränser: Santantadibe respektive Gomoti-kanalerna.
Spektakulärt placerat landbaserat läger matat av två permanenta floder bjuder in safariäventyr året runt.
Ett rovdjurfäste, förvänta dig spännande möten med lejon, geparder, leoparder och andra ikoniska djur.

Destination: Wilderness Qorokwe är en av Botswanas största destinationer för djurliv. Det exklusiva området täcker över 26,180 hektar (över 64 692 tunnland) och gränsar till Moremi Game Reserve, ett område med rik mångfald. Namnet Qorokwe betyder ”den plats där buffeln bröt igenom busken i vattnet”. Ett passande namn för ett läger inbäddat mellan två permanenta floder, kanalerna Santantadibe och Gomoti, besöks av imponerande flockar bufflar.

Upplevelse: Untamed och uninhägnad, gästerna kan välja mellan ett underbart urval av aktiviteter. Från fridfulla mokoro-åkattraktioner på traditionella dugout-kanoter som utforskar kanalerna, titta på elefanter dricka i fjärran, till oförglömliga naturvandringar med våra kunniga och passionerade djurlivsguider. Surpise-and-delight stunder erbjuds också, som våra signaturpicknick i busken, och Champagne sundowner stannar på en båtsafari.

På natten kan gästerna skärpa sina sinnen på adrenalinpumpande spelenheter, spåra rovdjur-byteshandlingar. Dela sedan en fest med kulinariska läckerheter och berättelser runt en sprakande eld.

Syfte: Lägret spelar en viktig roll för att stärka lokala samhällen genom skapande av arbetstillfällen och andra inkomstgenererande möjligheter. Med sitt samhälleliga koncessionsavtal, Qorokwes personal är till stor del anställd inom samhället. Lägret körs på 100% solgenererad kraft.

Vilda djur och växter: Det som gör Qorokwe så speciellt är rikedomen i dess olika biomer. Från spridda akacieskogar - hem till flockar av giraff, zebra och olika slättspel - till orörda flodslätter, där nyfiken röd lechwe, och lera-krossade buffeltjurar ses ofta i de grunda flodkanalerna. Elefantbesättningar är regelbundna besökare i denna klassiska Okavango Delta-miljö, liksom ikoniska afrikanska rovdjur: lejon, geparder, leoparder, fläckig hyena och vilda hundar.

Vildmark Qorokwe: Lägret är en övertygande och slående kontrast av eko-chic styling i en klassisk Okavango Delta-miljö. Dess nio eleganta tält (inklusive en mycket rymlig familjenhet med en privat avsvalkningspool) inbjuder gästerna att enkelt flytta från sina moderna interiörer till de naturliga, luftiga exteriörerna.

Det rymliga och eleganta huvudområdet och tälten har utsikt över en avgörande Delta-lagun, och är väl skuggade och placerade för att fånga den rådande brisen. Förhöjda gångvägar erbjuder gästerna spektakulär utsikt över vildmarken och djurlivet, som kan ses röra sig fritt genom lägret. En kontaktpunkt i lägret är infinitypoolen, vilket är den perfekta platsen att njuta av ett uppfriskande dopp medan du blötlägger i utsikten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor