WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 rum)

Wilderness Qorokwe är ett lyxigt och modernt läger i en spektakulär miljö och erbjuder åtta dubbelbäddade tält, plus en rymlig familjenhet med egen privat avsvalkningspool. Upphöjd trall förbinder gästtält till huvudområdet, samtidigt som man medvetet upprätthåller djurlivskorsningar. Med mer än en kilometer (över en halv mil) gångvägar, gästerna kan njuta av hälsosam och naturskön träning i lägret.

Designinspirationen för lägret kommer från dess naturliga miljö i detta extraordinära Botswana-landskap. Resultatet är en rik blandning av naturliga material och färger i hela. Blekt timmer, mörkare fläckar och accenter av rost och bränd apelsin används hela tiden. Materialen som valts för att bygga lägret inkluderar stålramar med fyllnadspaneler för att isolera mot värme och kyla, samt duk- och trädäck. Detaljerade timmertak perforerade med ljus, efterliknar upplevelsen av att vara under träden vid sidan av lagunen, skapa en visuell förening med sina vackra omgivningar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Accommodation

(1 rum)

Qorokwe har ett mycket rymligt familjetält med egen privat avsvalkningspool och utomhusdäck med skuggade solstolar, samt en gemensam inomhuslounge, matplats och öppen spis. Huvudsovrummet har ett inomhusbad.

Organiska former, och texturell kontrast - från trä till stål och duk - ger värme och komfort med diskret lyx.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor