WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Plats: Den exklusiva Qorokwe-koncessionen omfattar över 26 000 hektar (över 64 00 hektar) i ett varierat livsmiljöområde i sydöstra Okavango, som gränsar till det berömda Moremi Game Reserve. Namnet Qorokwe betyder ”den plats där buffeln bröt genom busken i vattnet”, vilket framkallar det högdensitetsområde där detta läger ligger. Den har sin produktivitet tack vare en blandning av livsmiljötyper som ligger mellan de västra och östra gränserna: Santantadibe respektive Gomoti.

Boende: Qorokwe Camp kombinerar en modern stil med en klassisk buskkänsla. Dess nio eleganta tältsviter (inklusive en mycket rymlig familj enhet med en privat avsvalkningspool) är väl skuggade och fånga den rådande brisen. Hela lägret, inklusive det magnifika huvudområdet, har utsikt över en lagun och dess infinitypool är en central punkt för de vidsträckta vyerna.

Syfte: Förutom Qorokwe engagemang för ett lätt koldioxidavtryck, inklusive 100% solgenererad kraft, spelar detta läger en viktig roll för att stärka lokala samhällen genom skapande av arbetstillfällen och andra inkomstgenererande möjligheter. Qorokwe främjar återhämtningen av ett område som tidigare använts för jakt och visar hur viktig ekoturism är i mer perifera eftergifter.

Unika säljpoäng

En blandning av lyxigt eko-chic i en vacker Okavango Delta miljö
Goda koncentrationer av större rovdjur — lejon, leopard, prickig hyaena, gepard och vildhund
Elephantbesättningar är vanliga inslag i denna klassiska Okavango Delta

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Qorokwe Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor