WeTu Analytics

Victoria Falls Hotel

Victoria Falls Hotel, populärt känt som “den stora gamla damen i Falls”, ligger i Victoria Falls National Park, ett världsarv, och är medlem i exklusiva Leading Hotels of the World Group. Det är ett av endast tre IS0-ackrediterade hotell i Zimbabwe.

Det femstjärniga hotellet i edwardiansk stil, byggt 1904, kombinerar charmen i det gamla med bekvämligheten av det nya. Beläget i lummiga tropiska trdgrdar med lilja dammar, palmer och semi-tropiska buskar, ger det lugn och avskildhet som mnga gster söker. De berömda Victoriafallen ligger bara 10 minuters promenad bort med hotellets privata väg, och “röken som dunskar” eller “Mosi-O-Tunya” på den lokala dialekten är tydligt hörbar och synlig från detta lyxiga landmärke.

Tjänsten i världsklass, mat och dryck val och förberedelse oöverträffad, gör hotellet till en magnet för både internationella besökare och lokalbefolkningen. Den överdådiga Livingstone Room för fina middagar och dans, Jungle Junction med sina berömda frukost- och middagsbufféer och etnisk underhållning på kvällarna, erbjuder variation och brett utbud. Stanley's Terrace, med fri utsikt över Victoria Falls Bridge, som förbinder Zimbabwe och Zambia, är känt för sina cocktails och afternoon tea. Terrassen har varit en mötesplats för äventyrare i Afrika i över ett sekel.

Atmosfären på hotellet är genomsyrad av denna historia med alla sviter inredda i den nådiga edwardianska stilen under Zimbabwes koloniala tid. Små verkställande möten och privata matställen ordnas enkelt för dig som vill kombinera lite affärer med mycket nöje, och allt i en avskild och diskret miljö.

En stor pool, två tennisbanor, ett bibliotek, läsrum och kapell är en del av komplexet. Golfare kan njuta av 18 hål på mästerskapet kursen i det närliggande systerhotellet, Elephant Hills Resort.

Men det är Victoria Falls Hotel som fortfarande är den största attraktionen för besökare. Att vakna upp till ljudet av “den rök som dundrar” och se solen stiga upp under dimman från ett av världens sju naturliga underverk och månens regnbåge på natten, samtidigt som man blötlägger upp en svunnen tiders historia och atmosfär, är mer än oförglömlig — den är unik.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Victoria Falls Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor