WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Classic Rooms

(30 rum)

Prydd med grå, svarta färger och fina trämöbler som ger en elegant och bekväm finish. De 30 sovrummen är tillgängliga med konvertibla sängar. Alla rum har dusch endast badrum och är utrustade med te- och kaffekokare. Vissa rum är interledande och utmärkt lämpade för familjer. Ett komponentrum finns tillgängligt som ger 3 klassiska rum under en nyckel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stables Signature Wing Room

(44 rum)

Dessa 44 deluxe-rum ligger i den fristående Stables Signature Wing med utsikt över de främre gräsmattorna eller den lummiga innergården. Dessa rum är inredda i modern stil med en svunnen känsla. Badrummen har lyxiga bekvämligheter i världsklass, Viktorianskt badkar med stora separata duschkabiner och lyxiga Charlotte Rhys-bekvämligheter. Perfekt för familjer som reser tillsammans.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Premium Room

(11 rum)

Våra Premium-rum erbjuder kräsna kunder modern lyx och elegans, med dedikerade loungeområden belägna på olika platser på hotellet med utsikt över de frodiga trädgårdarna eller den fantastiska Batoka Gorge i Zambezi-floden. De har konvertibla king size-sängar, IP-TV, minibar och privat värdeskåp.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Deluxe Suite

(4 rum)

Våra två Deluxe-sviter har omformats för att erbjuda kräsna kunder modern lyx och elegans, med utsikt över de frodiga trädgårdarna eller den fantastiska Batoka Gorge i Zambezi-floden. De har himmelssäng med king size-säng, byrå, satellit-TV, minibar och privat värdeskåp.

Här erbjuds rymliga rum och badrum med enastående utsikt över Falls spray eller Batoka Gorge vid floden Zambezi. Alla sängar är king size-sängar och konvertibla. Rummet har IP-TV, minibar och privat värdeskåp. Full tillgång till Premium Lounge.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Executive Suite

(3 rum)

Gammal och ny värld möts i kategorin rum med val mellan viktoriansk eller edwardiansk inflytande. Varje svit har sin egen identitet ett val mellan Songwe, Baines Jubilee Executive Suites i Grand South och North Hammerhead Wings är perfekta för affärsresenärer eller kräsna gäster som njuter av en lyxig och rymlig miljö. Svitbetalande gäster har full tillgång till alla faciliteter och bekvämligheter på The Victoria Falls Hotel. Sviterna har en spektakulär utsikt över den berömda Batoka Gorge, Victoria Falls Bridge som sträcker sig över Zambezi-floden som förbinder Zimbabwe och Zambia, och de perfekt välskötta trädgårdarna. Separata sovrum och privat lounge med överdådiga badrum av distinktion.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Batoka Suite

(1 rum)

Den stora sviten i huvuddelen av hotellet inredda i traditionell edwardiansk stil med en ”Out of Africa” -känsla. Sviten har en spektakulär utsikt över den berömda Batoka ravinen och Victoria Falls Bridge som sträcker sig över Zimbabwe och Zambia.

Denna eleganta svit har lantlig inredning och generöst utrymme att koppla av eller underhålla och är smakfullt inredda med mjuka tyger och varma färger i samklang med Zimbabwes berömda klimat och varierande skönhet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Presidential Suite

(1 rum)

Vår presidentsvit utstrålar utrymme och lyx i stil, plats och storhet, är perfekt för affärsresenärer som vill lära sig och koppla av eller kräsna semesterfirare vid längre vistelser. Kallas kärleksfullt ”Livingstone Suite” den har en överdådig panel väggar finish och avkopplande färgscheman. Var och en av de tre sovrummen har sin egen unika inredning med master badrummet innehåller dubbla rymliga separata duschar och ett badkar. Spektakulär utsikt över trädgården från den privata balkongen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor