WeTu Analytics

The Victoria Falls Hotel

Livingstone Room

Njut av middag och dans i det eleganta Edwardian Livingstone Room, med klassiska à la carte-rätter och tables d 'hote-menyer. Livingstone-rummet återspeglar det århundrade gamla hotellets stil av storhet och överflöd, men klädkoden har varit avslappnad för gästernas bekvämlighet. Ett fint urval av vin och likörer erbjuds. Maximal sittkapacitet på 120 pax

Vissa Mer
Vissa Mindre

Jungle Junction

Restaurangen på Jungle Junction erbjuder en oförglömlig upplevelse med en blandning av afrikanska smaker. Underhållning från etniska grupper präglar Afrikas anda. Jungle Junction är en idealisk plats för incitament grupper. Jungle Junction har en maximal sittplats kapacitet på 140 pax.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stanley’s Terrace

Stanleys Terrace är ett måste för lättare måltider hela dagen. Traditionellt högte serveras varje eftermiddag med fantastisk utsikt över Victoria Falls Bridge och Victoria Falls. Stanleys Terrace är en idealisk plats för solnedgångar och erbjuder en tabell d 'hôte meny med en à la carte-meny som erbjuds efter 1100 timmar. Stanleys Terrace har en maximal sittplats på 100 pax.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

The Victoria Falls Hotel

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor