WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

Arrow River Trail - Half Day Bike Tour

Din fyra timmars stöd äventyr cykling Queenstown Trails börjar på antingen 09:00 eller 13:00 med en naturskön överföring från din Queenstown boende fram till den historiska guldgruvbyn Arrowtown. Härifrån kommer du att följa den vackra Arrow River Trail nedströms till där den möter Karawau River. Du kommer att rida över 2 spektakulära hängbroar och sedan gå med i den ursprungliga gruvarbetarleden som korsar den berömda Kawarau-hängbron, hem för världens första Bungy-hopp. Du kommer att avsluta din resa med en avslappnad och gratis vinprovning i Gibbston Valley, innan du levereras tillbaka till Queenstown.

Noggranna vägbeskrivningar, kartor och spårtips ges i början av äventyret, tillsammans med förar- och fordonsstöd på bestämda punkter under hela din resa längs denna 15 km off-road trail.

Om du känner att dina ben kan kämpa på denna halvdagstur, uppgradera sedan till en av våra förstklassiga elektriska cyklar. Välj bara detta alternativ när du slutför din bokning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ultimate Ride - the best of the Queenstown Trail

Från och med en 9:00 pick up från ditt Queenstown boende kommer vi att leverera dig till Queenstown Bay, här får du noggranna riktningar, en karta och spår tips innan du sätter av på din resa efter stranden av Lake Wakatipu till Frankton Marina. Efter en morgon te stopp på det historiska Boatshed Cafe kör vi dig till hjärtat av Wakatipu Basin för mer naturskön ridning. Paus för en picknick lunch i historiska Arrowtown, sedan iväg cykling längs vackra Arrow och Kawarau Rivers till historiska Kawarau Suspension Bridge - hem till berömda Kawarau Bungy. Avsluta med en kort tur genom Gibbston Valley och njut av en avkopplande vinprovning innan vi transporterar dig tillbaka till ditt Queenstown boende. Shuttle anländer tillbaka i Queenstown klockan 17.00 (ca).

Denna resa kan tillgodoses till alla nivåer av ryttare och stöds väl längs vägen. Avstånden kan skräddarsys efter dina behov med fordonsstöd vid bestämda punkter längs stigen så att du kan dra en åktur om det behövs. Detta försäkrar att du kommer att se det bästa av stigarna!

Ungefärlig cykelavstånd är 30kms - alla off-road.

Elektrisk cykel uppgradering tillgänglig - Bra alternativ för att balansera ryttare av olika förmågor!

Om du känner att benen kan kämpa för att slutföra vår heldagstur - eller om du bara vill se mer - kan du uppgradera till en av våra premiumcyklar.

En e-cykel kan göra hela skillnaden, så att alla förare kan maximera sin åkupplevelse, se mer, gå längre och erövra Queenstown Trail.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bike The Wineries - Full Day Self-Guided Tour

Denna heldagstur med självguidad tur börjar med en naturskön transfer från centrala Queenstown till den historiska guldgruvbyn Arrowtown. När du har monterat på din mountainbike kommer du att ge en omfattande genomgång, som täcker trail navigation, cykelsäkerhet och viktigast av allt; vingård information. Efter detta kan du välja att njuta av ett av de många stora kaféerna och utforska Arrowtown eller bara komma rakt in i din natursköna resa längs den vackra Arrow River Trail.

Arrow River Trail leder dig nedströms till Kawarau River och vidare till Kawarau Suspension Bridge - hem för det världsberömda Bungy-hoppet.

Från Bungy cykel på din fritid längs Gibbston River Trail med hjälp av vår informativa vingård karta med exklusiva erbjudanden att besöka så många av de 8 + vingårdar kopplade hela denna 8 km lätt ridspår. Njut av en avslappnad lunch på väg eller picknick på en av de många vingårdar.

Vi hämtar dig från Gibbston Tavern (eller en annan förutbestämd punkt i dalen) för din avkopplande fordon transfer tillbaka till Queenstown. Totalt cykelavstånd är cirka 21kms.

Om du känner att dina ben kan kämpa för att slutföra vår Full Day Winery Tour, inga problem, du kan uppgradera till en av våra premium Electric Bikes.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Around The Basin Bike Tours

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor