WeTu Analytics

andBeyond Kirkman's Kamp

Game Drives (Included)

Ge dig ut i ett öppet 4x4 safarifordon i sällskap med ett ranger- och tracker-team som försöker spåra dina favoritdjur. Sabi Sand Game Reserve är välkänt för sina leopardobservationer och du kan mycket väl upptäcka en av dessa svårfångade katter som vilar efter en lyckad nattjakt. Du kommer att stanna för förfriskningar på en naturskön plats under din körning.

AndBeyond's professionellt utbildade guider kommer att fråga dig om ditt favoritdjurliv och kommer att göra sitt bästa för att säkerställa att dina preferenser uppfylls, oavsett om det handlar om att spåra en viss art eller ägna mer tid åt att njuta av varje observation och lära känna djurens vanor. De kommer också att berätta om vegetationen i regionen och förklara beteendet hos de djur som du stöter på. I vissa fall kommer guiderna att kunna identifiera enskilda djur och låta dig veta om deras historia och vanor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Interpretive Nature Walks and Big Game Viewing Walk (Included)

Tillsammans med din ranger, njut av en tolkande naturpromenad, runt lodge, där du lär dig mer om den invecklade afrikanska busken, från att upptäcka fascinerande flora och läsa djurspår med din guide till att möta mindre djurliv på nära håll. Upplev spänningen i att spåra djur till fots, tillsammans med en beväpnad specialist ranger och tracker team. Engagera all din känsla när du upptäcker en värld där varje ljud, doft och böjda gräsblad har en mening.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Vehicle (Additional cost)

Med en dedikerad spelranger och tracker, liksom ett privat spel drivfordon, har gästerna lyxen att skräddarsy sin egen safariupplevelse; välja sina egna spelkörtider och spendera så mycket tid de vill på observationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

WILDchild programme

AndBeyond's WildChild-program, speciellt utformat för barn som besöker våra safaristugor och läger i Afrika, är fyllt med roliga, interaktiva aktiviteter som erbjuder möjligheter att lära sig och upptäcka nya upplevelser och kulturer. Djupt rotad i kärleken till den afrikanska busken skapar det inte bara en rad oförglömliga stunder för hela familjen utan skapar starka band mellan våra unga gäster, vår planet och dess folk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Healing Earth Massages (Additional cost)

&Beyond har samarbetat med Healing Earth, en ledande naturlig, miljövänlig

och holistisk spa & hudvårdsföretag, för att producera en verkligt autentisk afrikansk

spa upplevelse för sinne, kropp och själ. Terapeutisk i sitt förhållningssätt,

Healing Earth använder endast helt naturliga ingredienser och eteriska oljor. Den

frodiga spaprodukter och lugnande behandlingar är inspirerade av visdom

Afrikas traditionella healers & fira vår kontinents pulserande arv,

samhällen och växtliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Kirkman's Kamp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor