WeTu Analytics

eKhaya Bush Villa

Ekhaya Bush Villa handlar om att fördjupa dig i den varma gästfriheten och traditionerna på ett av Sydafrikas mest tilltalande safaridestinationer — Limpopo lowveld.

Din vistelse hos oss kommer att märkas med välkomnande leenden, utsökt komfort och total avkoppling, vare sig i din lyxiga svit, i samtal runt vårt frukostbord eller utanför, ta in sevärdheterna och ljudet av busken medan du badar i det afrikanska solljuset bredvid poolen, titta på djurlivet promenad av. Vår lilla team av personal har rekryterats från vår lokala gemenskap och är till hands för att göra din vistelse med oss verkligen speciell, ta hand om alla dina behov och fungerar som din personliga guider till denna underbart varierande region i Sydafrika.

Var och en av våra sex dubbelrum har varit vackert inredda med textilier, möbler, artefakter och tillbehör som anskaffas hållbart från hela södra och södra Afrika, stödja lokala konstnärer, hantverkare och entreprenörer där det är möjligt. Och vår villa själv har utformats för att ha så låg inverkan på vår ömtåliga miljö som vi kan hantera, med energi och vatten som sparar vår prioritet.

Ekhaya Bush Villa är en symbol för diskret lyx, med ekon från den svunna eran när resan (eller “safari” i swahili vernacular) var lika viktig som destinationen... Blandningen av koloniala och traditionella afrikanska stilar har inspirerat en underbart sammanvävd dekorpalett som kompenserar den fantastiska landskap runt villan.

Varma jordtoner och neutraler accentueras med poppar av rik färg, vilket framkallar vildmarkens anda i varje rum, från den välkomnande loungen till det expansiva däcket med utsikt över poolen och den ändlösa busken.

Denna stil är ingenstans mer förförisk än i villans sex vackert inredda luftkonditionerade rum. Ekhaya har fyra lyxiga sviter, en familjesvit och den lyxiga sviten (perfekt för smekmånad) och är specialdesignad för att garantera komfort och lyx i busken.

Ekhaya Bush Villa är stor på personlig service, och tror att detta är vad som skiljer oss från andra boutique loger och pensionat. Och det blir inte mycket bättre än vår inhemska värd, Mike Lawrie. Snarare än att bara ge dig en nyckel och lämna dig till dina egna enheter, är Mike till hands för att ge informerade turistråd och göra din vistelse hos oss så speciell som möjligt.

Mike är välkänd inom den lokala turism- och safariindustrin och är en erfaren lodge manager. Han är också expert på våra lokala fåglar och djurliv samt är en källa av kunskap om historien och attraktionerna i vårt område.

Mikes varma personlighet, vinnande leende är smittsamma skratt ekas i all vår personal som är dedikerade till att förvandla din buske paus till livslånga minnen.

Vår frukost är legendarisk. Tagen i lugn och lugn takt, går vi den extra milen för att säkerställa att vi köper de bästa färska och ekologiska ingredienserna till vårt kärleksfullt förberedda och hemlagade rätter.

Vi är också stolta över att tillgodose vegetariska och veganska dieter samt anhängare av Banting! Vi kan erbjuda Halal alternativ och kan tillgodose gluten- och sockerfria krav också.

Även om eKhaya Bush Villa fungerar på bed and breakfast, kan vi inkludera luncher och middagar på begäran

Hoedspruit gränsar till Kruger nationalpark och ligger i hjärtat av centrala Limpopo lowveld. Hoedspruit har ett bekvämt läge för att utforska de många spelloger, spelreserver och andra attraktioner och aktiviteter i närheten. Visa kartan över Hoedspruit för att få en känsla av var den ligger.

Här möter höga klippor oändliga vidder av bushveld, där stora slätter av marula, akacia, combretum och mopanskogar rymmer en mängd vilda djur och sträcker sig så långt ögat kan se. Det sägs att staden fick sitt namn Hoedspruit när en av pionjärerna efter en lång vandring över bergen i Lowvelds hetta tog bort sin hatt och kastade den i Sandspruit flodens svala vatten och bestämde sig för att stanna.

Besökare till Hoedspruit området kan välja att bo i exklusiva privata spelreserver, eller i olika spelloger, buske loger, självhushåll stugor, bed & breakfast semesterorter eller avskilda campingplatser. Vår flygplats har öronmärkts för uppgradering till en internationell flygplats och kommer att göra detta fascinerande området ännu mer tillgänglig för inhemska och internationella besökare. Olika världsberömda rehabiliterings- och avelsanläggningar finns i området.

Din vistelse på eChaya Bush Villa positionerar dig perfekt i hjärtat av ett av Sydafrikas mest intressanta och spännande områden, med en mängd saker att göra, platser att besöka och aktiviteter att uppleva.

Staden Hoedspruit — centrum för Sydafrikas safariindustri — ligger bara ett stenkast bort. Med några fantastiska restauranger, kaféer och pubar, samt en rad kurio-, inrednings- och konstbutiker och en av de mest välsorterade vinhandlarna utanför västra Cape, har Hoedspruit ett livligt nattliv och en gammaldags charm.

Den hisnande Drakensberg Escarpment dominerar horisonten i väster, och de stora centrala och norra delarna av Kruger National Park fungerar som en buffert i öster, med olika privata spelreserver oinhägnade längs gränsen till denna världsberömda park gör detta till ett av de rikaste djurområdena i Södra Afrika.

En kort bilresa uppför den häpnadsväckande Abel Erasmus pass med utsikt över den låga och slingrande Oliphants River, och underverk av escarpment väntar, med Blyde River Canyon, Bourke's Luck Potholes, historiska städer som Pilgrims Rest och Graskop och den träffande namngivna Panorama turistvägen lätt tillgänglig för dagsturer.

En bilresa till nordväst sätter dig i hjärtat av Ribola Art Route och Venda folkets land, vars kultur är centrerad kring den mytomspunna sjön Fundusi.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

eKhaya Bush Villa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor