WeTu Analytics

Maun Lodge

Maun Lodge ligger på tröskeln till Okavango Delta längs floden Thamalakanes strand, bara 2,5 km från Maus centrum och 4 km från flygplatsen. Det är ett 140 rum Hotell erbjuder olika stilar av boende som tillgodoser både internationella, lokala turister och personer som besöker Maun i affärer. Med olika matställen och konferensfaciliteter som erbjuds, som rymmer upp till 500 delegater som är en av de största i Ngamiland. Maun Lodge strävar efter att uppfylla de bästa standarderna och har snabbt blivit ett förstahandsval för den mångsidiga marknaden. Maun Lodge har blivit din port till Okavango Delta.

Maun Lodge tillgodoser individuella behov genom att erbjuda fem olika stilar av hotellboende, som inkluderar våra River Front rum med våra två presidentrum, Executive Suites, Executive rum, Standard rum och våra chalets. Alla våra rum är bekvämt inredda, och vi har ett brett utbud av satellit-TV-kanal. Varje rumstyp har luftkonditionering, te- och kaffekokare, WIFI och eget badrum.

The Boma & Riverview BAR Inbäddat under ett halmtak, erbjuder The Boma en perfekt blandning av både inomhus och utomhus. Menyn har något för alla, från lokala rätter till lättare tilltugg och internationella favoriter. Vi specialiserar oss också på bufféer och Carveries, som är en integrerad del av vårt unika erbjudande. Riverview Bar är också ett utmärkt ställe att varva ner efter en dags resa, bedriva affärer eller sightseeing. Med fantastisk utsikt över floden Thamalakane kan du komma in, koppla av och njuta av en uppfriskande dryck. Live Music tillhandahålls också regelbundet av vår lokala musiker, som ger The Boma en avkopplande, men uppfriskande atmosfär.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Maun Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor