WeTu Analytics

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

Game Drives (Included)

Spelvisning i Okavango Delta är avlägsen och avskild, med mycket få fordon som delar den privata koncessionen. Känsliga terrängkörningar gör att våra gäster kan komma upp nära områdets exceptionella djurliv. Eftermiddagsturserna fortsätter efter natten, vilket ger möjlighet att se de många djur som är mer aktiva på natten, inklusive leopard och serval. Lejonjonen jagar ofta på natten och det finns alltid en chans att komma över dem livnär sig på ett dödande. & Beyond's professionellt utbildade guider kommer att fråga dig om ditt favoritdjurliv och kommer att göra sitt bästa för att säkerställa att dina preferenser uppfylls, oavsett om det handlar om att spåra en viss art eller ägna mer tid åt att njuta av varje observation, lära känna djurens vanor. De kommer också att berätta om vegetationen i regionen och förklara beteendet hos de djur som du stöter på. I vissa fall kommer guiderna att kunna identifiera enskilda djur och låta dig veta om deras historia och vanor.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Seasonal mokoro trips (Included)

Deltat är förmodligen mest känt för sina Mokoro åkattraktioner. Dessa är båtturer genom labyrinten som kanaler och grunda laguner i Deltat. De genomförs i traditionella båtar som kallas Mokoros. Dessa robusta båtar brukade vara handgjorda av stora Delta-träd. Idag är de flesta båtar som används i Deltat glasrepliker av glasfiber, för att förhindra nedskärning och utarmning av Deltas magnifika träd.

Mokoros är ett bra sätt att gå spelvisning. Eftersom de inte är motoriserade tillåter de dig att glida tyst genom kanalerna. Detta gör att du kan närma sig djurlivet tyst och du kommer att se mer, eftersom de inte är rädda av en motor. Du kommer att se många djur som livnär sig på gräset och vassen på palmöarna som lechwe, sitatunga, elefant, flodhäst och krokodil.

(säsongsberoende på vattennivåer)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Seasonal motorized boat excursions (Included)

Spelvisning erbjuds också i motoriserade båtar. Dessa resor kan du täcka mer mark, och bör låta dig se mer av landskapet, även om vissa av djurlivet kan vara rädd av motorn.

(säsongsberoende på vattennivåer)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Helicopter Flight (Additional Cost)

Spännande av en flygbild av Okavangodeltat när du svävar över en enorm labyrint av både permanenta och flyktiga vattenvägar. Flyga över floder och pooler prickade med liljefuddar, samt en mängd vilda djur som bebor denna unika livsmiljö.

Ytterligare kostnader tillkommer

Vissa Mer
Vissa Mindre

Private Vehicle (Additional Cost)

Med en dedikerad spelranger och tracker, liksom ett privat spel drivfordon, har gästerna lyxen att skräddarsy sin egen safariupplevelse; välja sina egna spelkörtider och spendera så mycket tid de vill på observationer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

WILDchild programme

AndBeyond's WildChild-program, speciellt utformat för barn som besöker våra safaristugor och läger i Afrika, är fyllt med roliga, interaktiva aktiviteter som erbjuder möjligheter att lära sig och upptäcka nya upplevelser och kulturer. Djupt rotad i kärleken till den afrikanska busken skapar det inte bara en rad oförglömliga stunder för hela familjen utan skapar starka band mellan våra unga gäster, vår planet och dess folk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage:Quiet Mind Journey (Additional Cost)

Du är skyldig att skapa en personlig bekräftelse för att återta en ovillkorlig acceptans och kärlek till dig själv och återansluta med din själ för att frigöra all negativ energi inifrån. En unik blandning av
aromaterapi och växtoljor som valts specifikt av dig, som kombinerar djupa vävnadsmassage tekniker för att få avkoppling till trötta, värkande muskler som gör att kroppen och själen att återgå till perfekt jämvikt. Välj från en blandning av aromaterapioljor till antingen destress, återfukta, slappna av eller detox.

Helkropp: 90 min
Rygg och hals: 45 min och 30 min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Healing Earth African Shea Butter Ritual (Additional Cost)

Afrikansk sheasmör har länge hyllats för sina kraftfulla helande och närande effekter. Avkopplande närande och energigivande denna helkroppsmassage riktar sig till specifika områden eller spänningar och muskulösa obehag med djupa vävnadstekniker där smärta lindras dramatiskt.

Full kropp och hårbotten 75min
Rygg, hals och hårbotten 45min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Soul of the Earth Celebration (Additional Cost)

Återväcka din själ med en kombination av kraftfulla afrikanska aromaterapioljor och botaniska kroppsalsammer som kombinerar traditionella afrikanska kalabash- och bambuverktyg med mänsklig beröring och rytmisk rörelse i denna överdådiga ritual, den ultimata källan till avkoppling för att skapa balans i ditt sinn,
kropp och själ i hjärtat av Afrika, mänsklighetens vagga, genom beröring och vibrationell ljudterapi med hjälp av gamla ljudverktyg och tekniker.

Välj afrikansk potatis för sina forntida helande krafter, Marula Neroli för en
Sensorisk njutning, Kalahari Melon för dess hydrating egenskaper,
Mongongo mutter till Detox eller kanel och apelsin till fast och ton

Full kropp och hårbotten: 90min
Rygg och hårbotten: 60min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: Earth Glow Body Polish and Wrap (Additional Cost)

Återväcka dina sinnen genom mild exfoliering och kuvert din kropp med inspirerande blandningar av naturliga afrikanska eteriska oljor och växter. Vi påbörjar behandlingen med ett torrt polish följt av ett helkroppspackel för att lindra spänningar och förnya huden. Vi gör sedan omslaget och en övergiven helkroppsmassage med hjälp av vår kraftfulla samling av inhemska afrikanska oljor och balm.

Välj afrikansk potatis för sina forntida helande krafter, Marula Neroli för en sensorisk njutning, Kalahari Melon för dess återfuktande egenskaper, Mongongo mutter till Detox eller kanel och apelsin till fast och ton

120min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: African Hand and Foot Treatments (Additional Cost)

Smält bort stress och föryngra dina trötta ben med denna fotbehandling som gör att dina fötter känns återfuktade, mjukade och silkeslena, redo att erövra den afrikanska busken. Fötterna är indränkta i en African Joy energigivande salt blöt, skrubbas med föryngrande pepparmynta och eukalyptus scrub och balsameras i afrikanska sheasmör. Koppla av när du får en axel- och hårbottenmassage och avsluta behandlingen med en svalkande fotgel för att sätta sista våren i ditt steg.

30min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: African Handprint Ritual (Additional Cost)

Den ultimata handen ritualen. Dina händer är polerade med en ren pepparmynta och Aloe Vera polish och nagelband återställda med inhemska helande oljor. Dina händer balsameras sedan med afrikanska sheasmör. Koppla av när du får en axel- och hårbottenmassage och avsluta behandlingen med en närande Pinotage handoljemassage, så att dina händer känns mjuka och föryngrade.

30min

Vissa Mer
Vissa Mindre

Massage: WildChild Beauties and Buddies (Additional Cost)

Blötlägg de trötta små fötterna i Healing Earth's Lavendel och Jasmine bubbelbad, följt av en Mango Orange scrub, tå nagelvård och mini fot kittla och gnugga. För att ladda din energi kommer en 15 min rygg-, nack- och axelmassage med ren Aloe Vera Gel att garantera att våra spirande rangers skickas ut på deras nästa äventyr i African Bush. Avsluta din behandling med en afrikansk Tribal Face Paint och om du väljer att, lämna med dina egna skönheter och kompisar Pamper Kit för att komma ihåg ditt äventyr i naturen och påminna dig om hur viktigt det är att ta hand om landet, vilda djur och människor i denna värld.

Skönheter och kompisar 30min behandling och skämma bort Kit

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Nxabega Okavango Tented Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor