WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana, är den ultimata Okavango Delta vatten- upplevelsefokuserade safari lodge.

Eagle Island Lodge är en av Botswanas ursprungliga safari loger, uppflugen på en privat ö omgiven av några av de djupaste sträckorna av Okavango Delta, ett av världens största inre vattensystem och ett av UNESCOs världsarvslista.

Stugan är inredd för att spegla en upptäcktsresande bas. Designhöjdpunkter i de tolv rymliga deluxe tältrummen inkluderar överdimensionerade sängar med utsikt över deltat, stora utomhusdäck med utsikt över deltat, privata avsvalkningspooler, lyxiga badrum med stora badkar, inomhus och utomhus duschar, en avslappnings- och läshörna och klädkammare.

Fullt ombyggda allmänna utrymmen inkluderar en elegant matplats med pizzaugn, en lounge med en bar i hantverksstil, ett bibliotek, ett separat lägereldsområde och Fish Eagle Bar som ligger direkt vid vattnet. Lokala hantverkare och material användes under hela renoveringen.

Lodge erbjuder en mängd olika väsentligen vattenfokuserade safari aktiviteter inklusive motorbåt safaris, pråm kryssningar, mokoro safaris (en lokal kanot), fiske, liksom promenader safaris och den ultimata flygsafari erfarenhet av helikopter - en höjdpunkt för alla gäster vistelse!

Det finns ett överflöd av fågel och vattenlevande djur runt lodge, kompletterat med större däggdjur som elefant, buffel, flodhäst, krokodil, liksom de ständigt svårfångade stora katter som har gjort denna ö till sitt hem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor