WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Helicopter Safaris

Här får du uppleva Okavango Delta och få en fågelperspektiv över de otillgängliga sjöarna och öarna.

Din pilots röst kommer fram på headsetet. “Titta till höger där en flock bufflar korsar floden. Vi går ner för en närbild.” Därefter stiger du upp igen. “Vi är på väg till en högre höjd. Se bildandet av kanalerna och det sätt på vilket vattnet och landmassan har utvecklats under århundraden.”

Helikopterflyg över Botswana är ett av livets stora äventyr. Jakt har sällan gjorts ovanifrån och därför är djur ostörda av flygplan. Överraskande nog kan du sväva några meter över stora flockar av zebra när de fortsätter att beta, helt obekymrade.

Ännu mer spännande, du kanske kan landa på en ö långt bort från mänsklig bostad och stå på en plats som inte har berörts av den moderna världen. En fartbåt kan dyka upp med kaffe eller ett festligt glas mousserande vin: smutta på fritiden medan du tittar på frodiga, flodlandskap — en av världens sista stora vildmarker.

(Ytterligare avgifter gäller)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horseback/Helicopter Safari

Vi är glada att presentera den första helikopter- och hästsafari kombinationen i Botswana på Belmond Eagle Island Lodge.

Genom att kombinera en flygsafari med privat helikopter med en häst genom en av världens sista sanna kvarvarande vildmarker, erbjuder utflykten ett nytt sätt att utforska UNESCO: s världsarvslista och dess magnifika invånare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mokoro Canoe Safari

Denna traditionella urholkad kanot tar dig att glida över grunt, klart vatten förbi briljanta näckrosor och papyrus gräs till områden som är oåtkomliga med båt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safari

På en vandrande safari genom Delta du är helt insvept i naturen. Du ser fantastiska saker närbild: en insekt, djurspår, stora viltspillning, svärmande termithögar. Dessa små, oväntade aspekter av livet gör ofta det största intrycket. Om en spelenhet är som att läsa en bok: en vandrande safari är som att bli en karaktär i den boken.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bird Watching

Många människor kommer till Belmond Eagle Island Lodge enbart för att uppleva sitt enorma utbud av fåglar. De 400 land- och vattenlevande arter som dras till det vattniga Okavango Delta gör det möjligt för oöverträffad fågelvisning.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Village Life

Belmond Eagle Island Lodge är placerat nära Xaxaba village. På begäran kan du besöka byn och du kan bli inbjuden till ett privat hem för att uppleva aspekter av deras livsstil. Detta är ingen turistattraktion, men en gemenskap av människor som har anpassat gamla traditioner till modern tid.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Motorboat Safari

Motorbåtssafari upp Delta tar till naturen och långt från områden som inte är acceptabla till fots eller fordon.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Barge Cruise

Ta en långsam försiktigt kryssning ner Delta för solnedare, du kanske bara ser en Fish Eagle ta flyg eller flodhästar i fjärran genom en afrikansk solnedgång.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Morgon- och eftermiddagsspel finns i öppet land kryssare. Nattspel med strålkastare och stjärnskådspresentationer erbjuds också efter middagen. Eftersom lodge ligger på en privat koncession, får fordon köra före och efter solnedgången, samt off road.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor