WeTu Analytics

Chitabe Lediba

Plats: Chitabe Lediba, i Chitabe Concession, grannar Moremi Game Reserve i sydöstra delen av Okavango Delta. Dess breda utbud av livsmiljöer ger en lika stor mångfald av observationer av vilda djur. Utsikt över flodslätterna ger gott om möjligheter att titta på den dagliga djurtrafiken. Bortom lägret möts Okavango och Kalahari för att bilda rika livsmiljöer.

Boende: Fem marustil duktält är byggda på upphöjda däck med unik och smakfull inredning. De egna faciliteterna har dubbla handfat, inomhus- och utomhusduschar med spektakulär utsikt över Delta. Båda familjerna har angränsande sovrum och ett delat badrum. Matplatsen, loungen och poolen har en härlig utsikt över den lilla lediba (en lagun inom en kanal) varefter lägret heter och där vilda djur och fåglar ofta.

Syfte: Vid sidan av sin systerkanmp ingår Chitabe Ledibas engagemang för Wilderness Purpose att tillhandahålla ekonomiskt och logistiskt stöd till en rad olika projekt, från forsknings- och övervakningsprogram till årliga donationer till skolutbildning och generösa vinstandelsutbetalningar.

Unika säljpoäng

Ett lugnt, mindre läger — perfekt för grupper eller familjer
En blandning av Okavango och Kalahari livsmiljöer resulterar i en utmärkt mångfald av rovdjur och byten
Klassisk safari upplevelse med året-runt utbud av spel och fågelvisning

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Chitabe Lediba

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor