WeTu Analytics

Budongo Eco Lodge

Wildlife Safaris

Eftersom Budongo Forest ligger i Murchison Falls National Park kan du enkelt kombinera ditt besök i den magiska skogen med vilda djur i norra delen av nationalparken. Korsa floden Nilen och följ slingrande spår på jakt efter giraffer, elefanter, bufflar och lejon. Tack vare palmprickade kullar, vidsträckta savannslätter och vackra Delta område är detta en av de mest natursköna och bästa platserna för möten med vilda djur i Uganda. Dessutom kan du göra en båtsafari på Nilen eller besöka de magnifika Murchison Falls för att förbättra din djurupplevelse ännu mer.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birding

Utforska ugandas fågelarter med budongo eco lodge. Budongo Forest är verkligen ett paradis för fågelskådare med 360 fågelarter. Tillsammans med en guide kommer du att följa stigarna och se upp för olika typer av fåglar.

titta på safari är tillgängliga för en halv eller hel dag och styrs av angelägna birders. Om du har mer än en dag i Budongo är ett besök på “Royal Mile” ett måste. Det ligger ca 60 km från Budongo Eco Lodge och erbjuder en spektakulär bred skog avenue med en hög densitet av fåglar, inklusive Chocolate backade Kingfisher och Paradise Flycatcher.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Forest walks

Ta en promenad genom budongo skog. Välutvecklade skogsstigar ger dig en perfekt möjlighet att utforska skönheten i den tropiska regnskogen. Läs mer om ekosystemet, passera de gamla Mahognyträden och stöta på olika arter av fjärilar på din väg. Eftersom terrängen är platt, är skogsvandringar lämpliga för den genomsnittliga turist

Vissa Mer
Vissa Mindre

Chimp Habituation Experience

Med Habituation Experience kommer du att tillbringa en hel dag med våra “kusiner” och lära dig om deras sätt att leva. Schimpans tillvänjning i Budongo Forest startade 1992 med målet att vänja schimpanser till mänsklig närvaro, utan att nödvändigtvis förändra deras naturliga beteende. Detta är en lång process och det kan ta upp till 15 år att helt skapa en schimpansgemenskap.

The Habituation Experience erbjuder dig den unika upplevelsen att gå med i professionella guider på deras dagliga program och följa schimpanser under deras aktiviteter. Eftersom du kommer att vara ute i skogen från tidigt på morgonen till slutet av dagen, kan en lunchpaket tillhandahållas av lodge. (ej tillgänglig under högsäsong månaderna juli, augusti och september)

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Budongo Eco Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor