WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Marataba, en 21 000 hektar (52 000 hektar), privat förvaltade delen av Marakeles nationalpark, är unikt beläget där frodiga bushveld ger vika för Kalahari-sanden i Sydafrikas Limpopopopopoo-provins. Marataba är officiellt känd som en avtalsenlig nationalpark och är en av Sydafrikas mest innovativa bevarandemodeller och fokus ligger starkt på att skydda områdets olika flora och fauna genom moderna bevarandemetoder.

Marataba Conservation Camps är en bevarandeledd safariupplevelse som ger gästerna chansen att engagera sig i genomtänkta och interaktiva aktiviteter, inklusive djurliv förvaltning och ekologiskt bevarande, delta i att stimulera diskussioner med naturvårdare och experter, och att resa med en syfte.

Grundarna Camp har utsikt över floden Matlabas. De fyra sviterna är undangömda under träden och erbjuder magnifik utsikt över vattnet, djurlivet och de fantastiska bergen. Lägret är ett elegant familjehem i hjärtat av busken som endast är tillgängligt för att boka exklusivt bruk. Möblerna är en blandning av gammalt och nytt: renoverade, antika träsoffbord och traditionella afrikanska skålar sitter tillsammans med moderna ljusbeslag och moderna textilier och denna omarbetning av en traditionell safari-upplevelse är precis vad Marataba representerar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor