WeTu Analytics

Borana Lodge

Borana Conservancy ligger vid foten av Mt Kenya, några miles norr om ekvatorn på 6,500 fot (nästan 2.000 meter) över havet. Denna 32 000 hektar privata vård är typisk för foten av Mount Kenya. Med berget i söder och ett torrt landskap i norr, är Borana perfekt beläget för vilda djur.

Conservancy introducerade svart noshörning 2013 och befolkningen har sedan dess frodas. År 2014, Borana Conservancy och Lewa Wildlife Conservancy i öst, tog ner sina staket för att bilda The Lewa-Borana Landskap, vilket gör att vilda djur fritt regera på 92 000 hektar orörd afrikansk vildmark. Lewa-Borana Landskap är en viktig noshörning, en av endast tre i Kenya, hem till över 100 svarta noshörningar och 92 vita noshörningar: 14% av Kenyas noshörning.

Borana Lodge ligger i hjärtat av Borana Conservancy, med fantastisk utsikt över Mount Kenya. Stugan ligger uppe på en sluttning ovanför en damm, där flockar av elefant regelbundet samlas för att bada vid lunchtid. Närvaron av vatten nära lodge lockar alla typer av karaktärer; lejon och leopard är vanliga nattliga besökare och är säker på att göra sig hörda.

Borana Lodge har fyra fristående stugor med enastående utsikt. Dessa stugor är unika, designade med backen i åtanke - inte att förglömma de finare detaljerna som ger verklig komfort. Ytterligare två stugor ger den perfekta tillflyktsort för familjer. Med ett vardagsrum som delas mellan en dubbel och en tvilling, kan föräldrarna vara säkra på att deras barn är säkra i rummet intill. Kombinationen av avskildhet, naturlig skönhet och ett överflöd av vilda djur skapar en unik miljö för en verkligt minnesvärd safari upplevelse.

På Borana Lodge kommer du att styras och värd av dem som känner Borana bäst, med en chans att utforska kullar och dalar till fots, till häst, i en bil eller på en mountainbike. Borana Lodge erbjuder den ultimata platsen för action och avkoppling.

Med två strängar av safari hästar, viltpromenader, mountainbikes, ett överflöd av fåglar, tvärkulturella upplevelser och massor av ursäkter för måltider och nätter i busken finns det aldrig en tråkig stund på Borana Lodge. Toppad med en i huset Safari Spa, det finns något för alla.

Borana Lodge är en Long Run destination, dessa är noggrant utvalda för sitt engagemang för förhållandet mellan 4C: s; gemenskap, kultur, bevarande och handel.

Alla balanserade vinstmedel från Borana Lodge investeras i olika bevarande insatser av Borana Conservancy. Varje natt som spenderas på Borana Lodge fungerar som ett direkt bidrag till en mängd olika bevarandeinsatser.

Detta är verkligen att resa med ett syfte.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Borana Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor