WeTu Analytics

Royal Palm Beachcomber Luxury

Junior Suites

Den 63 kvadratmeter stora stranden vetter mot Juniorsviterna är byggda i en förskjuten formation för att erbjuda maximal avskildhet för de som bor i dessa sviter. Sviterna har ett sovrum och en sittgrupp med eget badrum.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Tropical Suites

Tropical sviter ligger på första våningen, men ändå har direkt tillgång till trädgården och stranden utanför. Sviterna har 85 kvadratmeter boyta. Sovrummet och loungen är öppen planlösning och har en möblerad balkong. Det egna badrummet ligger intill sovrummets område.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Palm Suites

Alla Palm sviter har ett läge på bottenvåningen som leder ut till trädgården och stranden bortom. Interiören och möblerad terrass erbjuder totalt 106 kvadratmeter boyta. Sovrummet och loungen är öppen planlösning med det stora badrummet eget.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Ocean Suites

Ocean sviter ligger på alla våningar och vetter mot den lummiga tropiska trädgården och havslandskapet bortom. Interiören i sviten plus den möblerade terrassen erbjuder en kombinerad yta på 120 kvadratmeter bostadsyta. Sovrummet är separat till vardagsrummet, som består av en sittgrupp och ett skrivbord. Ett stort badrum med eget badrum är komplett.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Garden Suites

Det perfekta boendet för familjer på Royal Palm, dessa sviter på bottenvåningen är 140 kvadratmeter. Sovrummet för föräldrarna, med ett stort badrum badrum badrum, leder till öppen planlösning lounge med en möblerad terrass intill. Barnens sovrum och badrum är separat från föräldrarnas sovplats och loungen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Senior Suites

Det finns gott om utrymme i loungen Senior Svit eller på den möblerade terrassen. Senior Suites har ett läge nära stranden och ett lugnt läge bort från de allmänna utrymmena. Interiören består av ett sovrum med separat vardagsrum och stort badrum eget till sovrummet. Seniorsvitens totala yta är 128 kvadratmeter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Penthouse

Privacy är ledordet för den enda Penthouse som ligger på andra våningen. Sovrummet, med eget badrum, är separat från vardagsrummet och båda rummen har en möblerad balkong. Total yta av Penthouse är 196 kvadratmeter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Presidential Suites

De tre presidentsviterna ligger på översta våningen. Dessa sviter har två sovrum som varje leder in i en central lounge med en möblerad wraparound balkong bortom. Badrum leder av varje sovrum. Den totala arealen för varje svit är 264 kvadratmeter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Royal Suite

Denna svit på delad nivå är den ultimata lyxen 365 kvadratmeter. Ett sovrum med eget badrum är högst upp i den slingrande trappan. Det andra sovrummet, halvvägs uppför trappan, har eget badrum och hamam. Vardagsrummet och matsalen ligger på bottenvåningen i sviten med en möblerad terrass, lusthus, plaskpool och trädgård bortom.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Royal Palm Beachcomber Luxury

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor