WeTu Analytics

Ibo Island Lodge

The Sand Bank Beach Experience

En motoriserad eller segling dhow utflykt (beroende på vindar) tar dig en av Ibos bäst bevarade hemligheter.... En vacker vit sandstrand helt omgiven av varma blå havet, där lyxen ligger i avskildhet av omgivningen. Gå ut till den lilla delen av paradiset för antingen frukost eller lunch serveras under vårt beduintält med fötterna i sanden. Det finns gott om möjligheter för simning, promenader, snoozing och bra snorkling finns precis utanför sandbanken. Delfiner och sköldpaddor ses regelbundet på väg.

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Ibo of Yesterday Guided Historical Experience

En guidad vandringsresa genom Ibo Islands Stone Town och viktiga historiska byggnader många som har rehabiliterats, och några som har fallit i nedgång. Besök det antika fortet St Joao Baptista och lär dig mer om den turbulenta historia som detta vackra fort har uthärdat och se var traditionella silversmeder fortfarande handhantverk utsökta invecklade smycken med antika arabiska teknik sandverktyg och hittade ingen annanstans i världen. Gästerna kan observera hantverk i tillverkning och köpa unika gåvor att ta hem. Guidade historiska och kulturella aktiviteter gör det möjligt för gästerna att fördjupa sig i den unika kulturen i Ibo och en sällsynt chans att förstå denna oförändrade livsstil.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scuba Diving

Ibo Island Lodge har en bosatt PADI Dive Master och erbjuder dykning till ackrediterade dykare. Du kan boka en serie dyk som gäst på Ibo Island Lodge, eller boka ett dedikerat dykpaket eller en mobil ö hoppande dyksafari - en av de mest unika dyk- och äventyrsupplevelserna i Afrika! Ibo Island och hennes omgivning har några underbara dykplatser som våra gäster rave omkring.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dolphin Safari Encounter

Ett underbart äventyr ombord på en magnifik solid teak 12 meter segling dhows, skanna horisonten för delfiner (flasknäsa och puckelrygg), sköldpaddor och knölvalar (i säsong), och om du har tur, under snorkel och med hjälp av din guide hoppa in i den varma azurblå Indiska oceanen för att simma och snorkla bland dessa underbara varelser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Sea Kayak Excursion

Navigera de slingrande, fredliga kanalerna i en av de största mangroveskogarna i Afrika. Denna guidade utflykt tar dig djupt in i Ibos frodiga, bördiga mangrovekanaler för att förstå mer om mangroveekosystem och ett brett utbud av fågel- och marint liv som det stöder.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ibo Island Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor