WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

De legendariska Mana Pools är känd för sina vilda flodslätter och magnifik utsikt över floden Zambezi, med Zambezi Escarpment i Zambia som en dramatisk bakgrund till landskapet. Floden ståtar med några av Afrikas mest fantastiska tigerfiske och äventyr paddling safaris, vilket skapar den perfekta kombinationen av skönhet och roligt och gör denna världsarv till ett måste besöka nationalpark.

Zambezi Expeditions erbjuder ett av de bästa sätten att uppleva Mana Pools på stranden av den mäktiga Zambezifloden. Bekvämt men ändå klassiskt, lägret erbjuder den typ av intimitet med naturen som bara kan uppnås genom att fördjupa dig i det vilda hjärtat. Somna till ljudet av den flödande floden och skrattar av flodhäst och vakna med gryningskör till en spektakulär afrikansk soluppgång. Det lyxiga lägret med 12 bäddar består av 6 enkelsängar i mini-meru stil tält med eget badrum och skopduschar.

Med unik tillgång till Zambezifloden kommer dina dagar att fyllas med äventyrliga kanotsafaris, spårningsspel längs strandlinjerna till fots, fiske efter den ikoniska tigerfisken och viltkörningarna i en öppen 4x4 längs flodslätterna och in i hjärtat av Mana Pools UNESCO: s världsarvslista.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor