WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

Game Drives

En av de viktigaste höjdpunkterna är en spelresa längs flodslätten i en öppen 4 x 4 Land Cruiser som tar dig in i hjärtat av en Afrikas dröm som överflödar av kontinentens unika djur — eland, elefant, afrikanska vilda hundar, vattenbuck, stora flockar med buffel, kudu, lejon och leopard.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Walking Safaris

Ta en promenad i naturen och träffa vilda djur på nära håll med Zambezi Expeditions Game Walks. Tillsammans med en av våra professionella och välutbildade fältguider, utforska stranden av floden Zambezi till fots.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Canoeing

Floden Lower Zambezi är en perfekt miljö för en äventyrlig kanotsafari. Paddla längs det lugna vattnet i floden Zambezi och ta in det orörda landskapet i Mana Pools nationalpark från en unik vinkel. På din kanotsafari får du chansen att se djurliv som flodhästar, krokodiler, elefanter och otroligt fågelliv.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fishing

Zambezifloden är känd för några av de bästa tigerfiskeställen i Afrika. Det långsamma flödet av Zambezi möjliggör bra fångst- och släpptigerfiske och våra guider finns på plats för att hjälpa till med lite tidig morgon eller eftermiddag fiske.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bird Watching

Njut av uppmaningen från den afrikanska skimmeren, fotografera den södra karminbiätaren eller Narina-trogonen. Eller bara luta dig tillbaka och njut av deras vackra låtar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor