WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Diving

Vattnen runt Fanjove är hem till på 11 km korallrev, som till stor del är oupptäckt.Därför är dykning utanför Fanjove en otrolig avskild och privat upplevelse - med ingen annan för miles njuta av detta fantastiska naturliga marina paradis själv.

En enorm insats har gjorts för att bevara och skydda detta rev, de ansträngningar som gjorts under det senaste decenniet har lett till det paradis som ses i dag.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dolphins

Fanjove har tur att ha olika delfinarter som våra grannar. Tillbringa ett par timmar på båten för att försöka se antingen Spinner Dolphins eller Bottlenose Dolphins.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Dhow Trip

Njut av solnedgången och utsikt över Fanjove från den traditionella östafrikas kust segelfartyg. En lokal båt kommer att segla före solnedgången för att du ska njuta av en sundowner medan du upplever den tidlösa skönheten i trä dhow.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Snorkeling

Koppla av i Fanjoves blå vatten medan du tittar på den marina världen förbi dig. Fjärilsfisk, Angelfish, Fröken och en mängd olika koraller och ryggradslösa djur ligger precis utanför Fanjoves tröskel. Du har möjlighet att snorkla direkt från stranden eller gå längre bort till hemliga platser

Vissa Mer
Vissa Mindre

Sand Bank

Vid lågvatten har vi tillgång till en avskild sandbank som erbjuder snorkling och möjlighet att äta en lokal lunch med grillad fisk tillagad privat precis framför dig. Koppla av i skuggan och vänta på att delfiner kommer förbi, eller hoppa i vattnet för att svalna tills sandbanken försvinner under vattnet med inkommande tidvatten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

LABA Fanjove Island

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor