WeTu Analytics

Mfuwe Lodge

Lätta dig in i Luangwa liv med en vistelse på den prisbelönta Mfuwe Lodge. Beläget inne i parken, bara fem minuters bilresa från huvudporten, är lodgens lockelse direkt uppenbar.

Under en baldakin av ebenholts och mahognyträd är dess halmtak byggnader anordnade runt stranden av två laguner där en ändlös ström av vilda djur kommer att hålla dig fängslad när du loungar på det öppna däcket eller tar ett dopp i poolen. Den luftiga inredningen i lodge är ett utsökt komplement till dess naturliga miljö.

Denna region i parken är känd för sitt produktiva spel — giraff, buffel, antilop, krokodil är ständiga besökare till Mfuwe Lodges lagun, medan de lokala elefanterna i november regelbundet vandrar rakt genom lobbyn, lockas av ett närliggande vild mango träd. Oavsett om du övernattar eller bara äter lunch på väg till ett bushcamp gör Mfuwe Lodges avslappnade charm och avundsvärda omgivningar det perfekta mellanlandningen. Mfuwe Lodge erbjuder dig också chansen att koppla av på sitt Bush-Spa eller köpa några minnen av din tid i Zambia i vår curio butik.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mfuwe Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor