WeTu Analytics

Mfuwe Lodge

Walking Safaris

Vandringssafari kan ordnas på begäran, så att du kan utforska så mycket av denna produktiva region i Luangwadalen som möjligt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game Drives

Potentialen för spelvisning på Mfuwe Lodge och det omgivande området är oöverträffad. Drivningar leds av vårt erfarna team av guider, som ger sig ut i första ljuset, och sedan igen i slutet av eftermiddagen när djurlivet är som mest aktiv. Efter solnedare används strålkastare för att välja ut en ny gjutning av nattliga varelser.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Birdwatching

Upptäck de vackra fåglarna i detta område. Plus (på begäran).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Bush Spa

Upptäck den sanna innebörden av avkoppling på Mfuwe Lodge's BushSpa, en lugn fristad i hjärtat av den zambiska vildmarken, perfekt för alla som söker föryngring av sinne, kropp och själ under safari. Vårt prisbelönta Bush Spa erbjuder ett modernt utbud av östliga och västerländska behandlingar, som alla är anpassade för att passa omgivningen och ger dig en känsla av vitalisering.

Från spas privata däck, med utsikt över en vildlevande lagun, kan du fortsätta din spelvisning i stil när du sjunker ner i en himmelsk örtjacuzzi eller njuta av en zambisk zonterapi fotmassage. Njut av alla dina sinnen på Bush Spa med sin klassiska design och spektakulära vyer, ljudet från den omgivande busken, en uppfriskande örtdryck, exotiska dofter och, viktigast av allt, de skickliga händerna hos våra välutbildade lokala massageterapeuter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Cultural visits

Kulturella besök på den lokala byn, skolan och textil- och hantverksmarknaden.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Mfuwe Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor