WeTu Analytics

Abu Camp

Abu Camp - Game Drives

Morgon- och eftermiddagsspel erbjuds i öppna safari-fordon. Dessa drivkrafter visar upp det överflöd av vilda djur i de varierande livsmiljöerna som sträcker sig från öppna gräsmarker till avskilda ö-helgedomar och kanalerna med papyruskantad kant. Ett av de bästa sätten att uppskatta varför Okavango Delta gjordes på UNESCO:s 1 000:e världsarvslista.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Abu Camp - Mokoro Excursions

Säsongsberoende mokoro utflykter erbjuder en smak av de mer konventionella Okavango. De traditionella dugout kanoter navigeras av en skicklig poler och erbjuder gästerna ett lugnt perspektiv av regionen. Mokoroutflykter erbjuder en romantisk smak av ”vykortet” Okavango.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Abu Camp - Guided Nature Walks (Seasonal)

Att gå i busken med en erfaren guide kan vara ett av de mest spännande sätten att titta på spel, samt att uppskatta de mindre critters och växtlivet i och runt reserven.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Abu Camp - Birding

Omkring 380 fåglar bor i området och den mångfald av aktiviteter som erbjuds på Abu Camp kan leda till speciella iakttagelser såsom mindre jacana, afrikansk pygmgås, wattled kran, slaty egret, koppar-tailed coucal och till och med rosen-throated longclaw bland annat.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Abu Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor