WeTu Analytics

Jacana Camp

Sted: Ligger på en bortgjemt tre-øy i det vakkert naturskjønne Jao Flats-området av konsesjonen, er Jacana en ekte vannleir. Herfra oppleves essensen av et Okavango Delta-eventyr ved å flyte langs sine klare, rolige kanaler i en mokoro (tradisjonell trenerbenkano) eller øke hastigheten litt på en båttur, og se noen av de fascinerende skapningene som blomstrer i dette unike Delta-miljøet. Dette inkluderer den symbolske afrikanske jacana som det delikat skritt fra en vannlilje til den neste. Dag spillstasjoner finner sted hele året. Del historier rundt det flytende branndekket med en 220 graders utsikt over de enorme flomslettene langt inn i den stjernefylte natten.

Dyreliv: Jacana ligger i Jao Reserve, et ekte våtmarksområde, som er ideelt for den sjeldne sitatunga, og rikelig rød lechwe. I sommermånedene når oversvømmelsen har gått tilbake, lechwe, tsessebe, og elefant er utbredt; mens løve, og tidvis leopard, kan sees. Dyrelivskonsentrasjoner i dette området av Deltaet avhenger av vannføring og volum, og endrer seg fra sesong til sesong. Et vell av vannfugler kan sees; entusiaster kan oppdage Pels fiskeugle, afrikanske og mindre jacanas, samt andre 'Okavango spesialer' som slaty egret, og afrikansk pygmy-gås.

Overnatting: Omgitt av sesongmessig oversvømt flomsletter og papyrussumper, har Jacana fem telt bygget på hevet tredekk, alle med fantastisk utsikt over de brede kanalene som fronter leiren. Hovedområdet ligger på dobbel etasjes, opphøyde plattformer som ligger mellom praktfulle sycamore trær, omgitt av tette ville daddelpalmer og en enorm baldakin av mangostan. Bassenget, hevet bar området, brygge og flytende brann dekk, samt ekspansiv visning dekk ta i den typiske Okavango Delta naturen.

Formål: Jacana er dedikert til, og involvert i, prosjekter som støtter samfunnsoppløfting - inkludert vertskap for barn i villmarksleirene (CITW) siden 2002, samt samarbeid med Tubu Joint Management Committee og Pack for a Purpose initiativ.

Unike salgspoeng

Sann Okavango leir med visuell, konkret eksponering for sesongmessige oversvømmelse
Massevis av 'Okavango spesialer' som Pels fiskeugle, sitatunga og red lechwe
Vannbaserte aktiviteter vanligvis mulig hele året på grunn av de semi-permanente vannomgivelsene

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Jacana Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål