WeTu Analytics

21 Nettleton

Et stilig og eksepsjonell boutiquehotell perfekt plassert mot bakken av Table Mountains Lion Heads i den verdenskjente uberørte forstaden Clifton. 21 Nettleton kan skilte med uavbrutt 360-graders utsikt over Atlanterhavet, 12 apostler, Table Mountain og Lions Head.

Gjestene ønskes velkommen til en bolig som ligger høyt over strendene i Clifton & Camps Bay. Lyden av bølgene, den vidstrakte utsikten og smaken av det uberørte landskapet ber om din uforglemmelige reise.

De ekspansive hagene med sine gigantiske granitt steinblokker, svmmebasseng og terrasser, tilbyr ro i en uforstyrret setting. Med bakåpningen til Table Mountain naturreservat, en World Heritage Suite, gir dette våre gjester privat tilgang til turstiene opp Lion's Head, Signal Hill og Table Mountain.

Her tilbys et lite antall private og individuelt innredede suiter, og alle er utstyrt med de fineste moderne fasilitetene. De har en ideell beliggenhet for å sette pris på den vidstrakte utsikten og det fantastiske landskapet. Med tjenester inkludert som en fullt inkluderende frokost og bar, ettermiddagste, kveldskanapeer og solnedgang cocktailer, høyhastighets trådløst Internett samt Klesvask-service og flyplasstransport for lengre opphold - fokuset er å gi gjestene et minneverdig, personlig og rolig opphold.

Nyt en lat lunsj, intim middag eller privat grill på en av de mange terrassene, uteplassene, balkongene og spisestedene. En romantisk piknik kan også ordnes på et bortgjemt sted i hagen.

Man kan slappe av ved bassenget og solsenger, nyte en yoga-økt på plenen eller en syklus langs Atlanterhavet opp mot Chapmans Peak. Hotellet har også badstue og dampbad.

Med den attraktive innredningen, private dekk, rolig landskap og eksklusive suiter, tilbyr teamet på 21 Nettleton håndverket helt for deg og sikrer en fengslende opplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

21 Nettleton

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål