WeTu Analytics

21 Nettleton

Lions Head Room

Et livlig, varmt og intimt rom med et moderne og antikt ensemble med utsikt over Lion's Head naturreservat. Suiten ligger en etasje opp fra hovedhagen, og har delvis sjøutsikt fra badet, men ingen terrasse eller balkong.

Suiten har king-size-seng og eget bad med dusj over badekaret.

Vis mer
Vis mindre

King Room

Denne moderne og elegant innredede suiten har vakker kunst og antikke møbler med utsikt over havet og 12 apostler. Denne romslige suiten har en stor king-size-seng (eller 2 enkeltsenger) og et vakkert åpent bad med badekar og dusjkabinett. Suiten har også en egen salong og en bar.

Vis mer
Vis mindre

Emperor Suite

Romslig, sofistikert og klassisk stil suite. Rommet har king-size-seng og eget bad med servanter, separat omkledningsrom, stuedel og egen stor terrasse med fantastisk utsikt over fjellene og havet. Suiten er designet med en ekstra nedtrekksseng som er ideell for barn, eller en familie å dele. Den ekstra sengen er gjemt pent når den ikke er i bruk, noe som gir en svært åpen og elegant plass å slappe av.

Vis mer
Vis mindre

Queen Suite

En romantisk suite med sjarmerende og fristende innredning og et bad på soverommet. Suiten har king-size-seng, eget bad med dusjkabinett, skrivebord og en romslig terrasse med uhindret 180 graders utsikt over havet og 12 apostler. Suiten med king-size-seng har egen stue og bar.

Vis mer
Vis mindre

Steinway Suite

(1 Rom)

Denne velutstyrte, omfattende og luksuriøse suiten har fantastisk uendelig utsikt over havet og 12 apostler. Suiten har king-size-seng, utsikt over hagen fra hovedsoverommet, et romslig bad som er sentrert rundt et stort badekar, en koselig peis, et flygel fra Steinway, et privat bibliotek og en romslig salong samt en stor privat terrasse med utsikt over det vakre landskapet.

Vis mer
Vis mindre

Presidential Penthouse

Penthouse suite sikrer et eksempel på privatliv med en kommando over hele herskapshuset i øverste etasje. Denne overdådige og praktfulle toppleiligheten har 360-graders utsikt over havet og fjellene, king-size-seng, 2 bad, innendørs og balkong med spiseplass, stue med peis, separat stue og avslapningsområde med divan, en omfattende bar på rommet samt en eksklusiv snackbar.

For den ultimate luksurise oppholdsopplevelsen presenterer penthouse en sensasjonell faktor i en liga for seg selv.
.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

21 Nettleton

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål