WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Tarkuni var opprinnelig det private safarihjemmet til Oppenheimer-familien, og ligger i en bortgjemt dal nedenfor de gamle Korannaberg-fjellene. Homestead har nylig blitt fullstendig reimagined for å møte behovene til moderne reisende som ønsker fullstendig privatliv og fleksibilitet mens du er på safari. For familier med flere generasjoner eller en gjenforening av venner, er det rustikk-chic strå-retrett alt du ønsker deg i en eksklusiv safari-leir - et hjem hjemmefra som er luksuriøst komfortabelt, men likevel komfortabelt kjent.

Tarkuni sover 10 på fem soverom og kommer med eget personale, inkludert en kokk, husholderske, safari guide og tracker, samt eksklusiv bruk av et privat kjøretøy. Dagene her er flytende og fleksible, så aktive eller avslappede som du vil at de skal være. Det er et sted at genoprette og genopfylde sind og krop.


Som en del av redesignet ble alle de behagelige daglige ritualene av safari levende, fra avslappende måltider utendørs til ettermiddagssiestas ved bassenget, nøye vurdert. Det er nå en enklere, naturlig flyt mellom avslapning og spiseområder, spesielt mellom de nye uteplassene. En branngrav oppfordrer til å samle seg til en tidlig kopp kaffe før spillet kjører, spesielt på kjølige vintermorgener. Den brazier er like bidrar til omgjengelige drinker før middag mens du deler historier om dagens spesielle observasjoner. Plassert foran huset er en innbydende boma med lave steinvegger for å dra full nytte av den praktfulle utsikten over vannhullet til horisonten. Her, under stjernene, fullfører magiske ildmiddager den typiske safariopplevelsen.

De fem gjesterommene har nye, naturlig lys oversvømmet bad med utendørs dusj. Alle glassskyvedørene i hele huset er utstyrt med skjermdører. Om kvelden kan glassdørene slenges bredt for å la luktene og lydene fra busken filtrere inn, mens skjermdørene kan sikres for å holde insekter ute og sikre en fredelig natts søvn.

Tarkunis interiør er lettere og luftigere og gjenspeiler de naturlige omgivelsene i en palett med friske botanisk inspirerte greener og naturlige jordfarger. Den sørlige Kalaharis komplekse teksturer og organiske former finner uttrykk i noen vakre skreddersydde møbler, designet eksklusivt for Tswalu. Å omskape noen av de eldre stykkene sørget ikke bare for kontinuitet og autentisitet, spesielt for hjemvendte gjester, men handlet også om å være mer bærekraftig og mindre konsumptiv.

Utendørs, skyggefulle verandaer og de originale teakdagsengene er plassert nær nok til et dypt plaskebasseng til å ta spontane dips og holde et øye med små barn. Bassenget er mindre og mer vannklokt enn originalen, og samkjøre med Tswalus bærekraftreise.

Omtenksom innredning og livsstilsforbedringer til side, å ha eksklusiv tilgang til det største privateide spillreservatet i Sør-Afrika er den virkelige luksusen ved å velge Tarkuni, sammen med frihet til å planlegge alle aspekter av oppholdet ditt. Rikt tolkende spillstasjoner med din private guide, tracker og kjøretøy tillater grundig utforskning av Tswalus mangfoldige landskap, spore opp noen av de ikoniske artene i den sørlige Kalahari som svartmaned løve, ørkensvart neshorn, pangolin og aardvark. Gjestene kan også nyte turer, ridning, utflukter til en av de habituated surikat kolonier, og tid i feltet med vitenskapelige forskere lære mer om Tswalu Foundation forpliktelse til forskningsbasert bevaring. Fra frokoster til sanddynemiddager er servering alltid en del av eventyret.

Tarkuni tilbyr den ultimate flukten når som helst på året, og gir muligheter til å stoppe og sette pris på stillheten og den enorme følelsen av rom som definerer Tswalu Kalahari.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU Tarkuni

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål