WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Game drives

Med et garantert privat kjøretøy og guiding team tildelt hver bestilling, dager på reservatet er helt din egen og utfolde seg i ditt eget tempo. Sightings av gepard, kalahari svartmanke løve, ørkensvart neshorn og andre sjeldne og truede arter er ofte et høydepunkt her. Tswalu er også et av de beste stedene i Sør-Afrika for å fotografere unnvikende arter, som aardvark, pangolin, flaggermusrev, brunhyene og aardulv.

Vis mer
Vis mindre

Bush walks

Guidede buskturer blir oppmuntret på Tswalu. Vi vil at folk skal komme enda nærmere jorda. Å berøre den unike vegetasjonen (og lære om noen planters ekstraordinære egenskaper). Å inspisere reir og burrows. For å undersøke det minste insektet.

En morgen kan begynne med å gå til en surikat koloni og se disse engasjerende pattedyrene varme seg i solskinnet før de svindler til fôr.

Nattturer er nå også mulig, og tilbyr muligheten for eksepsjonelle observasjoner som aardvark, aardwolf, pinnsvin eller brun hyene på enda nærmere rekkevidde.

Vis mer
Vis mindre

Horseback riding

Et annet spennende spillvisningsalternativ på Tswalu er en hesterysafari.

Hestersafari lar gjestene utforske sanddynene og savannene på våre velskolerte og veloppdragne hester, som passer for alle aldre og alle nivåer av erfaring.

Det er ingen bedre måte å komme nær naturen og dyrelivet på. På en hest safari i på Tswalu, blir du en del av landskapet og mange av dyrene reagerer annerledes på ditt nærvær. Ingen som opplever denne typen nærhet med dyrelivet glemmer det.

Våre rideguider er godt trent i Kalahari økologi, og vil lede deg på en sann safari hvor du kan ri sammen med antilope, bøffel, sebra og giraff, eller se dem på avstand uten å oppdage.

Børn er velkomne på hesterafari. Både løype og engelske saler er tilgjengelig, og alle deler av nødvendig utstyr leveres, i alle tenkelige størrelser.

Vis mer
Vis mindre

Junior Ranger's Programme

Barn er velkomne på Tswalu, og reservatet er godt utstyrt for å imøtekomme dem. Tswalu mener at de også kan være en del av bevaringsvisjonen.

Ungdommene vil bli introdusert til Junior Ranger-programmet og gitt en ryggsekk med guider og verktøy for å hjelpe dem med å lære om Kalahari. Under oppholdet vil de lage sin egen pil og bue for bueskyting, lære å identifisere spoor og spore spill til fots.

Mellom spillturer og stasjoner er det aktiviteter på The Motse som er spesielt designet for å okkupere barna mens mor og far slapper av. Tswalus stall vil skape en spesiell «ponyleir» for ethvert barn som deler sin lidenskap for hester. Det er ingen malaria i denne delen av Kalahari og bassenget er en stor attraksjon. De kan chatte med rangers, dekorere koppkaker og til og med lage sin egen buskmiddag i den spesielle barnas boma. En egen barnemeny passer for deres individuelle smak.

Barnevakter kan ordnes for yngre barn hvis foreldrene ønsker tid alene.

Vis mer
Vis mindre

Tswalu Spa

Tswalu's Spa er en kombinasjon av sensuelle rom som kombineres for å skape en av de mest uvanlige spa-opplevelsene i Afrika.

Designet for forbedre den naturlige skjønnheten i Kalahari og dra nytte av det fantastiske klimaet, utendørs behandlingsområdet er innenfor en innfødt spa-hage hvor gjestene kan finne sporadisk antilope beite sammen med dem og bli lulled inn i en dyp tilstand av avslapning av lyden av fuglesang.

Det innendørs spa-området er en naturlig forlengelse av jorden, inspirert av naturen og prakten av Kalahari, med naturlige utførelser og tekstiler og enkle mellomrom som sammen skaper en følelse av ro og barfot eleganse.

Gjestene kan også velge å ha sine behandlinger på en utendørs tsala, hvor en rustikk struktur beskytter en fra elementene og er plassert for å gi et fugleperspektiv av de åpne gresslettene i reservatet mot bakteppe av Korannaberg fjellkjeden.

Behandlingsbehandlinger på Tswalu Spa omfatter eksfolieringsbehandlinger med fin rød sanddyne i Kalahari eller ørkenmineralkrystaller fra Kalaharis naturlige mineralrike saltpanner, fylt med plantebaserte mykgjørende rike aromatiske oljer. Autentiske signaturmassasjer utføres av lokale terapeuter.

Vis mer
Vis mindre

Rock Art

Bli med guiden din i å prøve å pusle ut de skjulte betydningene i årtusener gamle steingraveringer av dyr, fugler og abstrakte former. I dag vet ingen om de ble skapt som minner, bønner eller kart, men deres skjønnhet og mysterium tåler

Vis mer
Vis mindre

The Malori sleep out

Å se tusenvis av stjerner sakte spinne gjennom en svart fløyelshimmel mens du sovner, gjør en natt tilbrakt på vårt Malori-sovende dekk til en uforglemmelig opplevelse. Nyt en glødende Kalahari solnedgang mens du spiser middag, så se verden på nytt som fuglesang og det styrkende lyset vekker deg ved daggry.

Vis mer
Vis mindre

The Naledi sleepout

Naledi, som betyr «stjerne» på det lokale Tswana-språket, er Tswalus tilbake-til-natur-stjerneseng-opplevelse i Korannaberg-fjellene. Naledi er hevet over en dal med utsikt over wraparound, og er for den sanne eventyreren som lengter etter å sove under den sørlige Kalaharis strålende teppe av stjerner i sikkerhet og tilbaketrukkethet. Å tilbringe en natt i en stjerneseng, uten noe mellom deg og nattehimmelen, har blitt stadig mer ettertraktet når reisende søker etter autentiske, ufiltrerte opplevelser midt i naturen. Naledi har med vilje blitt holdt svært enkel for ikke å forpurre sin private og avsidesliggende innstilling i de sørlige delene av reservatet. Å sove i det åpne, under stjernene, er like gammel som tiden.

Vis mer
Vis mindre

Habituated meerkats

Bli med en gruppe habituated surikater når de kommer ut av hulene sine og varmer seg i den stigende solen eller møtes med dem når de kommer hjem på slutten av dagen og brudgommen og leker i skumringen.

Vis mer
Vis mindre

The Tswalu Foundation - research

Å tilbringe tid med en av de mange forskerne hvis studier støttes av Tswalu Foundation, gir ytterligere innsikt i det finbalanserte Kalahari-økosystemet, og lar deg se banebrytende bevaring på arbeidsplassen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

TSWALU Tarkuni

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål