WeTu Analytics

Sanbona Dwyka Tented Lodge

Nature Drives

Interaktive naturstasjoner, som varer opptil 3 timer, finner sted i rolige humør av soloppgang og solnedgang. Du blir veiledet av spillranger i en åpen spillvisning kjøretøy, og du er

bedt om å dele noen spesielle interesser med rangeren din som vil prøve å innlemme disse i spillstasjonen din. På spillet kjører gjestene vil nyte en sundowner drink ved solnedgang og kaffe/te på

soloppgang. Ingen personer under 4 år har lov til å bli med i spillstasjoner.

Vis mer
Vis mindre

Guided Nature Walks

Oplev ånden i Little Karoo til fods og se de mange skatte på reservatet.

En valgfri tur med veiledning fra en ranger kan ordnes for å imøtekomme individuelle behov. Fra milde spaserturer, ta inn den fantastiske skjønnheten i urfolk fauna og flora, til utfordrende stier oppdage isolerte utsikten, avslører skjønnheten i Sanbona Wildlife Reserve.

Enten det er en skånsom spasertur, eller utfordrende sti til et bortgjemt steinbasseng som inviterer en til å dykke inn i sin forfriskende lykke og deretter returnere til hytta for et deilig måltid, har Sanbona Wildlife Reserve alt dette og mye mer å tilby.

Vis mer
Vis mindre

Relaxation Retreats

På våre avslapping Retreats, er Mother Nature brakt innendørs for overbærende velvære. Vårt kroppsområde trekker på egenskaper fra den verdensberømte urfolk «Fynbos» plante rike, eliminere giftstoffer, beroligende sjelen og forynge kroppen.

Avslapping Retreats på Sanbona har utsikt over gamle fjellformasjoner og bølgende fjell og sletter. Mens naturens foryngende krefter overholder deg, leverer vi en rekke behandlinger i verdensklasse og holistiske modaliteter for å balansere og gi deg energi til ditt vesen. Gå inn i personvernet til våre rolige fristeder — la den milde atmosfæren omslutte og omfavne kropp, sinn og sjel...

Vis mer
Vis mindre

Sanbona Boat Safari

Sanbona båtsafari opplevelsen legger til de mange andre unike opplevelsene som tilbys i dette Karoo villmarksreservatet.

Båten heter, Peregrine, oppkalt etter Peregrine Falcon, som er en rovfugl i falken familien. Peregrine tar gjestene på en 'vannsafari' på imponerende Bellair Dam ligger midt i dette enorme reservatet for å nå det som har vært, inntil nå, ukjent territorium. Det presenterer gjestene med en ny opplevelse og perspektiv av Big 5 dyreliv, marine og fugleliv.

Peregrine er i stand til å navigere gjennom selv grunt vann og gir tilgang til de fleste områder av demningen. Den har plass til 12 gjester i fullstendig stil mens de nyter enten en tidlig morgen eller en solnedgang cruise, som utgjør en del av en spillet stasjon, været tillater det.

Et av høydepunktene på båtsafari er å muligens komme opp nær en flodhest, som kan sees bade i demningen.

Bellair Dam ble bygget for nesten 100 år siden, og fugletitting er utrolig produktiv som mer enn 40 arter av fugleliv flokk til demningen alene. Gjestene får en sjanse til å se den «nybygde» demningen veggen og på en varm sommerdag svømme mens du nyter utsikten som bare finnes i Karoo.

Peregrine kan også bestilles for enebruk, mot en ekstra kostnad, for gjester som kan feire en spesiell anledning som et jubileum eller bryllupsreise eller bare for å nyte litt privat tid på demningen under oppholdet.

Vis mer
Vis mindre

Fauna & Flora at Sanbona

Sanbona Wildlife Reserve har ca 600 arter av planter, og det er spennende å vite at ulike arter blomstrer til forskjellige tider gjennom året, selv om det er noe mer produktive mellom august og september.

Omtrent halvparten av reservatet pleide å være husdyr og landbruksgårder og alle aspekter av jordbruk blir systematisk fjernet. Det finnes ulike blomsterkongedømmer som utgjør Reserve. Disse inkluderer Acacia Thickets, Nama, Karoo, Renosterveld, Sukkulente Karoo og Central Mountain Fynbos. Sukkulenter er spesielt varierte og fascinerende med navn som Babybunner, struts tær og grisens ører.

Dyr som streifet området fritt lever blant San, men ble utryddet, blir gjeninnført. The Big 5 — Lion, Leopard, Buffalo, Elephant og Rhinoceros samt ulike andre arter som Gemsbok, Springbok, Hartebeest, Eland, Kudu, Black Wildebeest og Zebra vil bli sett på Sanbona Wildlife Reserve. Naturlig lite spill som Jackal, Caracal, Aardwolf, maurbjørn, Brown Hyena, Grey Rhebuck, Steenbuck, Klipspringer, Grysbok og Common Duiker fortsetter å trives.

Vis mer
Vis mindre

Rock Art at Sanbona

Afrikas San folk streifet rundt i området i tusenvis av år fram til 100 år siden.
Xam stammen, nomadiske jegersamlere som lever i harmoni med naturen, innså at mennesket og naturen sammen er bærekraftig.

Det finnes 7 registrerte nettsteder i Sanbona Wildlife Reserve, men mange flere kan bli funnet. Rock art sites dateres tilbake til mer enn 3500 år og skildrer åndelig tro og liv av disse fascinerende menneskene. Under sine reiser samlet gruppemedlemmer seg rundt en felles brann, veve historier og feiret livets gave mens sjamanen mediterte gjennom rytmisk dans, sang og klapping, og mens de var i transe, motta visjoner og veiledning. Denne medisinmannen eller kvinnen ville sikre stammens velvære, beskytte dem mot ondskap og sykdom, forutsi fremtiden og sikre god jakt og regn. Visse dyr som Praying Mantis og Eland ble æret og æret og ansett å ha store åndelige krefter.

Det eneste beviset som gjenstår av disse små menneskene er den delikate rockekunsten som finnes på Sanbona Wildlife Reserve, deres uutslettelige fotspor igjen av deres tilstedeværelse i dette enorme landskapet i generasjoner fremover.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing at Sanbona

Med mangel på kunstig lys er stjerneskiktet på Sanbona Wildlife Reserve fenomenal og blant de beste i Sør-Afrika.

Tolkninger om konstellasjonene på den sørlige halvkule er gitt av kunnskapsrike guider. Romantiske historier om guder og gudinner forvist til himmelen er vevd inn i astronomiske fakta og utfolder seg for ens øyne. Oppdag de gamle mytene om historiene fortalt av San om deres visjoner av stjernene.

Hvor bedre å avslutte en lykksalig dag på Sanbona, men å reflektere under den afrikanske himmelens stjerneskudd, den enorme uendelige galakser som strekker seg foran en.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Sanbona Dwyka Tented Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål