WeTu Analytics

Morukuru River House

Morukuru River House ligger på bredden av Marico-elven i en privat konsesjon inne i malaria-fri Madikwe Game reserve som ligger i Nordvest-provinsen i Sør-Afrika. Madikwe spenner over 75000 hektar, og tilbyr gjestene en førsteklasses safari og dyreliv destinasjon. Reservatet ligger mellom Botswana grensen og området gjort kjent av den sørafrikanske forfatteren Herman Charles Bosman kalt Groot Marico.

Morukuru River House Family er helt sentrert på gjesteopplevelse og gleder dem. Gjest kan nyte spillet stasjoner, bush turer (barn under 16 år vil ha busk turer i et inngjerdet sikkert område), fiske, fugletitting, morsomme utendørs mini-eventyr for junior gjester, romantiske starlit sovers på dobbelt-etasjes fugl skjul, kreative måltid innstillinger og alternativer som bush frokost, pizza pikniker, Middager med levende lys og minneverdig grillmat ved elvebredden.

Morukuru River House har klimaanlegg, takvifte, safe, gratis Wi-Fi, satellitt-TV, et lite bibliotek og et utvalg av DVD-er og CD-er.

Dette eksklusive safarihuset er et ekte familieparadis som tillater venner og familier en uforglemmelig flukt fra virkeligheten. Morukuru River House tilbyr også et evighetsbasseng, en boma for bålfester, omkringsdekk med romantiske kriker og koselig utsikt over elven Marico og en spisehage. Stuen består av en spisestue, salong, dobbel utsikt peis og en varm innbydende «Chef plass» (aka som et kjøkken) som er åpen for gjester til enhver tid for snacks og drikke på deres fritid. Våre Morukuru Familie kokker elsker å samhandle og utveksle magiske tips med våre gjester som elsker alle ting kulinariske!

Et dedikert team på 8-10, ledet av den erfarne verten og guiden, vil sørge for at hvert aspekt av oppholdet ditt er skreddersydd.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Morukuru River House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål