WeTu Analytics

Morukuru River House

Morukuru Family Madikwe består av tre safarihus med eksklusiv bruk, ligger i en privat konsesjon inne i det malariafrie Madikwe Game reservatet. Madikwe er en av de største viltreservatene i Sør-Afrika, tilbyr en fremste Big 5 safari og dyreliv destinasjon.

Morukuru River House ligger ved bredden av den fredelige elven Marico, noen få 100 meter fra Owner's House. Med 3 soverom med eget bad pluss en studie som kan konverteres til et barnerom (uten bad) huset har plass til opptil 6 voksne og 4 barn under 16 år.

De 3 soverommene er utsmykket med myke king size-senger, overdådige bad, innendørs og utendørs dusj, peiser for kjølige netter og private balkonger.

En stor stue og spisestue, samt en veranda og privat svømmebasseng fullfører opplevelsen. Alle måltider, drikke og aktiviteter er inkludert, samt bruk av et privat spilldrevet kjøretøy. Gjester på Morukuru River House kan også bestille søvnopplevelsen, uten ekstra kostnader.

Federal Air tilbyr daglige skyttelfly mellom OR Tambo lufthavn og Madikwe East Airstrip, alternativt tar en veitransport fra Johannesburg til Madikwe 4,5 timer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Morukuru River House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål