WeTu Analytics

Morukuru River House

Game Drive

Hopp inn på ditt private kjøretøy på et tidspunkt du velger og dra ut for det ultimate safari eventyret. Med din personlige erfarne guide og tracker går du inn i skjønnheten i Madikwe hjem til Big 5, Wild Dogs, 350 fuglearter og andre underverk. Hver spillstasjon er utstyrt med et utvalg av snacks og drinker, så på skarpe morgener ser soloppgangen mens du pakker fingrene rundt en varm drikke og vær i ærefrykt for naturen som omgir deg. For kveldsspill drifter nyte solnedgangen som slukker den afrikanske himmelen som avslører en kappe av farge og varme med en gin og tonic i hånden. Som de eneste gjestene på kjøretøyet er spillstasjoner skreddersydd etter dine preferanser.

Vis mer
Vis mindre

Fishing Safaris

Opplev spenningen ved å fange din egen fisk og deretter sette den fri igjen. Marico-elven som renner gjennom Morukuru er den største naturlige kilden til vann i provinsen, pumping en million liter per dag: elva er ren og fisket er bra, men som alle fiskere vet, vil tålmodighet være nødvendig! Arter du kan støte på på slutten av linjen inkluderer gul fisk, steinbit, brasme, ål, papirmunn, tre flekker tilapia og karpe. Hvis du (eller dine yngre gjester) aldri har prøvd seg på fiske før, er din vokter tilgjengelig for å gi veiledning.

Vis mer
Vis mindre

Massage Treatements

Fred, lulled til en dyp alfastat ved Marico-elven og de somnambulante samtalene til fuglelivet ved elvebredden. Gjestene kan gi etter for total overbærenhet og avslapning med en Morukuru-massasje i Sala-området, bygget som et behandlingssted, med utsikt over vannet.

Alle bekymringer og hverdagslige bekymringer smelter bare bort ettersom spenningen etterlater en, med beroligende aromaterapi og bæreroljer, i denne bushen idyllen. Her, hva slags massasje å behandle seg med, kan egentlig være dagens største bekymring.

De beste øyeblikkene i livet er de når vi føler oss mest knyttet til seg selv i harmoni med naturen og verden rundt oss. Morukuru nøye utvalgte afrikologi som produktlinje som brukes gjennom våre avslappende spa-behandlinger. Afrikologi bruker kun organiske ingredienser med sine produkter uten giftige kjemikalier, inkludert farlige konserveringsmidler. På et sted etter eget valg i din personlige villa, enten det er sala med utsikt over elven Marico, dekket på rommet ditt eller ved bassenget nyte lyden av naturen mens du slapper av med en behandling du velger.

Vis mer
Vis mindre

Sleep Out

Morukuru skjul er satt ved siden av vannkanten og beskyttet av et elektrisk gjerde. Forutsatt med et spotlys er en overnatting på skjul perfekt for de dristige å tilbringe en natt i naturen. For en romantisk kveld med en partner eller for familiemedlemmer og venner, må en magisk opplevelse av å være alene i den enorme sletten hvor dyrelivet streifer fritt, i perfekt komfort, men omgitt av den afrikanske villmarken ikke gå glipp av. For de som er mindre dristige, er en kveldsstopp på skjul under spillstasjonen et sublimt sted å se opp på den glitrende nattehimmelen og stjerneblikket.

Vis mer
Vis mindre

Bush Walks

Traversing reservatet i en komfortabel safari kjøretøy gjør det mulig å dekke tusenvis av kilometer på jakt etter spennende spill observasjoner, men for en sann smak av Afrika ingenting slår å være til fots midt i villmarken. På en busk tur lukter du, ser og hører så mye mer, og å komme seg tett og personlig med insekter og planter, med en ranger som forklarer deres overlevelsesteknikker, kan være fascinerende (som Acacia robusta evne til å la av en stinkende feromon når det sanser et dyr som beiter på bladene!).

Bush turer i Madikwe er imidlertid ikke for de svake, men du er til fots i et villmarksområde hvor rovdyr streifer fritt. Du er selvfølgelig beskyttet av tilstedeværelsen av din fullt bevæpnede ranger og busk kunnskap om din tracker, men for å være på den sikre siden barn under 16 år kan ikke delta i busk turer og for de over 60 år krever en legeattest for god helse. Alternativt kan en spasertur gjennom nær ved 100 hektar inngjerdet i området hjem til generelle spillet nytes av hele familien underlagt availabily. Bush turer er også begrenset til maksimalt åtte personer.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Morukuru River House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål