WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Flere kvarters samling av ombygde byhus og Redcliffe House tilbyr deg alle byttet av femstjerners gjestfrihet og personvernet til individuelle rom. Med sine innganger til en brosteinsbelagt kjørefelt ved siden av hovedhotellet, skaper de følelsen av en bortgjemt kvartal i Cape Town forstad til Gardens.

Hvert av de 27 rommene på More Quarters har blitt individuelt designet for å gi familier, par, bryllupsreisende, og de som tar litt tid for seg selv sine egne oppholdsrom. Rommenes utseende og følelse er undervurderlig polert, med en retrokant, og du kan alltid forvente fersk kaffe og blomster, friskt sengetøy, luksuriøse badeprodukter og alle bekvemmeligheter du måtte trenge.

Alle de 23 luksusrommene har egen karakter og appell — ingen bedre enn de siste. Alle har et romslig soverom, eget bad, TV-stue og en praktisk liten kjøkkenkrok. De fire familierommene (for grupper av venner, også) hver inkluderer et andre en-suite soverom. Når de er lagt ut for barn — med egne fasiliteter, leker og godbiter — vil det få dem avgjort på kort tid!

More Quarter's Redcliffe Hus

Den beste måten å oppleve en by på? Lev som lokalbefolkningen. Noen minutter fra Cape Towns strender, kafeer, butikker og gallerier, finner du ikke noe bedre sted å basere deg selv og din familie, eller vennegruppe enn på More Quarters' Redcliffe House. Huset tilbyr deg alle byttet av femstjerners gjestfrihet og privatlivet til din egen by retrett.

Dette eksklusive arv huset, med fire bad soverom, har god plass for alle og inviterer lett avslapning. Det er bare innstillingen for deg å ta opp solsenger i utsikt over fjellene eller koselig rundt stuen peisen; å lage mat sammen på kjøkkenet, eller ha en fridag og verve en privat kokk. Det lange spisebordet er sikker på å være vert for sammenkomster for enda lengre lunsjer.

Beyond Hotel

Fra hjemmet ditt til ferien, er det for deg å bestemme hvor mye eller lite du skal gjøre... Hotel Concierge er alltid tilgjengelig for å hjelpe, og More Quarters er en ideell base for å utforske byen, omkringliggende strender, fjell og vinmarker... Og for å komme tilbake til, hvor du kan sparke av skoene og floppe på sofaen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål