WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Trust

Denne tur giver en meget personlig og autentisk kig ind i livet i townships.

Turen begynner med en stopp i på McT-støttet Injongo Educare Crèche, Mfuleni hvor gjestene kan bidra til å lage eller servere barna frokost, og lese, spille ball og ha singalong med dem. Dette etterfølges av en kort spasertur nedover veien til der crèche begynte hjemme hos inspirerende grunnlegger, Mavis Ngcongolo, som vil være der for å hilse på gruppen.

Deretter er det på til byen Khayelitsha hvor gjestene kan se hele Cape Towns største beliggenhet fra Lookout Hill på Tourism Centre, før du tar en kjøretur gjennom gatene, høre om sin historie og folk som de går.

Turens siste stopp er Langa (som betyr «sol») og sannsynligvis Cape Towns mest pulserende og progressive bosetning. Her besøker du Langa Heritage Museum i The Old Pass Court building, Guga Sthebe Arts & Culture Centre for lokal empowerment, og Langa Quarter hvor Ichaya Le Langa prosjektet fremmer sosial virksomhet og skaper en turisme hotspot.

— MCT-representant: Kyle Visagie
— Avgangstider: Etter frokost og lunsj — møtes i resepsjonen på hotellet
— Reisetid: ±40 minutter (én vei)
— Turen varighet: 3—4 timer
— Antall gjester: 2—7
— Kostnad: ZAR1 500 per kjøretøy (2-4 personer) | ZAR3 000 per kjøretøy (5-7 gjester)

Vis mer
Vis mindre

Sunrise Private Celebratory Picnic

Når solen går på din spesielle dag, feire anledningen med en soloppgang piknik på Signal Hill. Romantisk, spennende, det passer enhver hendelse fra en bursdag til jubileum, eller forslag... På det mest naturskjønne utkikkspunktet vil vi sprette boblen og legge på godbiter spesielt for deg.

— Kostnad: POA

Vis mer
Vis mindre

In-Room Spa Therapies

Ingenting setter deg i feriemodus og lader opp batteriene dine som litt velvære — og med vårt spa-tilbud på rommet trenger du ikke å skifte ut av kappen din. Kroppsbehandlinger, ansiktsbehandlinger og mani-pedis med pålitelige terapeuter fra Mobile Beauty gir deg opplevelsen.

— Spa-meny tilgjengelig

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål