WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Mer Quarters Neighbourhood Hotel - Tilflukt i Vibey i Cape Town

Den kunstneriske, eklektiske stemningen i Kloof Street Neighborhood har spilt over i More Quarters Neighborhood Hotel.

De romslige luksusleilighetene har livlige farger og moderne design, kuratert ikke bare for å styrke sansene dine, men også for å gi den komforten og roen du fortjener.

Taffelfjellet er bakteppet for denne livlige nabolagsferien, og Cape Towns beste attraksjoner er bare en kort spasertur eller kjøretur unna. Denne stilige samlingen av ombygde rekkehus i et bortgjemt kvarter ligger nær nok byens sus og handlingen, men likevel fjernet nok til å fredelig nyte solnedganger på terrassen.

Cape Towns strender, fjell og bybilde er ditt å utforske, og vi kan arrangere alle de beste turene og opplevelsene.

Mer Quarter's Residence

Denne residensen grenser til More Quarters Neighbourhood Hotel i den eksklusive forstaden Gardens og har plass til opptil åtte gjester med fire soverom med eget bad. Den har et fullt utstyrt kjøkken, stue, og spiseplass, et utendørs dekk med utsikt, og et svømmebasseng, og du har din egen Residence-butler og husholderske. Med en sentral beliggenhet, krysser dette eksklusive kulturarvshuset alle de riktige boksene for familie og venner som søker et sted å kalle hjem under oppholdet i Cape Town. Selv om det er oppdatert med moderne innslag, like levende som vårt Kloof Street-nabolag, kan du fortsatt beundre de vakre tregulv og høyt presset ståltak. Hvert rom her gir en eksepsjonell utsikt - enten av vår private hage, nabolaget, eller byens ikoniske bordformede fjell.

Utover hotellet

Fra hjemmet ditt til ferien er det opp til deg å bestemme hvor mye eller lite du skal gjøre... Hotellets concierge er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg, og More Quarters er en ideell base for å utforske byen, omkringliggende strender, fjell og vinmarker... Og for å komme tilbake til, hvor du kan sparke av deg skoene og floppe på sofaen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål