WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Foundation

Denne turen gir et veldig personlig og autentisk innblikk i livet i bydelene.

Turen begynner med et stopp på MORE Community Foundation - støttet Injongo Educare Crèche, Mfuleni hvor gjestene kan hjelpe til med å lage eller servere barnas frokost, og lese, spille ball og ha singalongs med dem. Dette blir fulgt av en kort spasertur nedover veien til der barnehagen begynte hjemme hos inspirerende grunnlegger, Mavis Ngcongolo som vil være der for å hilse på gruppen.

Så er det videre til byen Khayelitsha hvor gjestene kan se hele Cape Towns største beliggenhet fra Lookout Hill på turistsenteret, før de tar en kjøretur gjennom gatene og hører om historien og menneskene mens de går.

Turens siste stopp er Langa (som betyr 'sol') og uten tvil Cape Towns mest livlige og progressive bosetning. Her besøker gjestene Langa Heritage Museum i Old Pass Court-bygningen, Guga Sthebe Arts & Culture Centre for lokal empowerment, og Langa-kvarteret hvor Ikhaya Le Langa-prosjektet fremmer sosial virksomhet og skaper et hotspot for turisme.

— Avgangstider: Etter frokost og lunsj — møtes i hotellets resepsjon
- Reisetid: ± 40 minutter (en vei)
— Turens varighet: 3—4 timer
— Antall gjester: 2—7
— Kostnad: POA

Vis mer
Vis mindre

Sunrise Private Celebratory Picnic

Når solen går på din spesielle dag, feire anledningen med en soloppgang piknik på Signal Hill. Romantisk, spennende, det passer enhver hendelse fra en bursdag til jubileum, eller forslag... På det mest naturskjønne utkikkspunktet vil vi sprette boblen og legge på godbiter spesielt for deg.

— Kostnad: POA

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

More Quarters Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål