WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa beliggenhet er blant de mest fantastiske i Mauritius (ved foten av Le Morne-fjellet) som gjør dette feriestedet som mye mer ønsket av kresne gjester. Du kan beundre den utsøkte havutsikten fra Dinarobins karakteristiske dype verandaer, noe som gir hver suite følelsen av et privat hus ved sjøen.

Fellesområdene består av store rom under rustikke stråtak. Reflekterende dammer har forvandlet hovedrestauranten til et eventyrland med blinkende lys hvor bordene er satt på holmer. Hvis du er i humør til italiensk mat, venter ekte toskanske herligheter deg på den andre restauranten. Det nyeste tillegget til Dinarobins kulinariske tilbud er Umami, en panasiatisk restaurant som er åpen for middag. Lunsj serveres rett på stranden, slik at du ikke trenger å gå glipp av et øyeblikk på fløyelsanden for å nyte måltidene dine.

De som søker en paradisisk golf ferie bør se ikke lenger enn å reservere en Golf Junior suite på Dinarobin. Ubegrenset greenfee på Paradis' 18-hulls mesterskapskurs sammen med en gratis golfkurv per kamp er inkludert.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål